Autotrans - fotografije (2)

Autor shef, Kolovoz 23, 2011, 14:13:58

tomekk

Nije.Cijena  registarske pločice u slučaju zamjene oštećene kao i u slučaju zamjene nestale registarske pločice uvećava se za 50 % prema onom koliko su plaćene prilikom registracije (prema pravilniku CVH) s tim da treba to dat u Narodne novine itd itd kako već idu procedure.
Sad ne znam jel to ispadne oko 150 ili oko 700 kn  :-\ Mislim da oko 150 jer tablice nisu prilikom registracije rađene po narudžbi.
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

Shole

150 dođe ako vratiš staru poguzvanu od sudara, ali ako ti fali onda je procedura dozlaboga + čekanje Narodnih novina bla bla bla.

Zato je u 99,9% slučajeva kad netko izgubi tablicu ili mu netko ukrade za dva dana osvanu potpuno nove.  Prekomplicirana je procedura za staru

mate

1395 danas na posebnoj voznji u Sl.Brodu (RK Senj)

tomekk

Ja bio uvjeren da sam ovo postao, ali izgleda nisam.Naime, jedan vozač mi je ukazao na propust.Naime, tablica postoji, ali je bila u busu ispred vozača.Inače, 1246 jučer je otišao za Rijeku i izgleda da će tamo ostat, a u PJ Zagreb dolazi nešto drugo, no još nije sigurno...

RIP Grga

shef

Ja sam ga sad vidio, pred pola sata, i dalje vozi bez tablice! Ista linija.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

5AR

Mirta

Nikad ne reci:"Nikad!".

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

peron24

Setra 415 GT-HD br.1186 na izvanrednoj liniji

Paško

Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Marek

1247 za Veli Lošinj :

1260

telige

Nema me.

tomekk

RIP Grga

tomekk

RIP Grga

Tomek