Autotrans - fotografije (2)

Autor shef, Kolovoz 23, 2011, 14:13:58

mate

1185 danas u Sl.Brodu, na prijevozu U17 i U18 nogometne reprezentacije, koja boravi na trodnevnim pripremama u SB

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

maxkuki

Čija je ova setrica?
RI-856-NI

Dreamwalker

Ova je Setra imala sudar na A1 kad je zbog poledice završila u suprotnom traku. Tad je troje ljudi poginulo u tom lančanom sudaru. :(
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

Tomek

1358 danas došao u pomoć APP-ovoj Setri S419GTHD gbr 180 koja je zaustavljana u policijskoj kontroli u jutarnjim satima na ulazu u Zagreb, nažalost vozači su bili u prekoračenju dozvoljene satnice!
Inače S215HD gbr 1358 mi izgleda sređivano i nije mi jasno kako im se više isplati u tu iscijeđenu Setru ulagati novce:

maxkuki

Done

Točno sam znao sa će sad policija opalit po kontrolama autobusa,odnosno vozača  >hammer<

Tomek

Bila je prije mjesec dana i akcija isprevnosti autobusa, isključeno je iz prometa i skinute su tablice sa jedno 15-ak buseva tog dana tu po Zagrebu. Od toga nisu sve bili Hr, neki su bili i iz BiH na redovnim linijama!

shef

Moja današnja akcija - Martin u Zagreb:

Martin iz Zagreba:

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Tomek

1395 danas dovezao Armadu u Zagreb

Shole

da si barem bacio oko na tahograf koliko je prošla ova 1299

Osoblje

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Paško

Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!