ČZT Dalmacija - razno

Autor shef, Kolovoz 29, 2011, 08:51:13

Teutonic

Oko 13:00 na D8 između Šibenika i Vodica viđen stari neoplan kojeg je vukao kamion,99 % sam siguran da se radi o ZD-315 HK,vjerojatno su ga vukli iz Drniša/Knina,kamion se zaustavio na skretanju za Jadriju i nepoznato je koliko se dugo zadržao.

Osoblje

Paško

Prijatelj mi javlja da je na Hvaru jedan bus za kojeg mislim da ga još nemamo na forumu, Setra S 315 H BJ-863-GI
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

peron24

Niski Euroliner troosovinac gbr.537  BJ-743-EP dobio nove tablice BJ-953-GF. Vozio sam se u srijedu u njemu od Šibenika do Biograda. Solidan bus ali nije nikako za extra dugu liniju Split-Pula.

Teutonic

Danas u Zadru prekoputa mene proletio bijeli AV120,mislim da ga nemamo na forumu-za razliku od onog KC-536 DP ima noviji logo ovakav:

Zna ko nešto o ovome?

tramvajac 92

Ako nije 536, onda imamo još 2:
KC-537-DP  - ex AP Varaždin 486
http://s1231.photobucket.com/user/tomekk_2009/media/P1040575.jpg.html
KŽ-953-BI ex KC-289-DR - ex AP Varaždin 489
http://s1150.photobucket.com/user/mariob1512/media/Autobusi%202012/azmatransPodravinaPrigorjeeurobus3.jpg.html

Slike s popisa voznog parka ČZT Podravina-Prigorje.

Teutonic

Moguće da je KC-537 DP,ovaj treći sigurno nije.

peron24

Novopristigla crvena Setra 415 GT HD dobila tablice ZD-178-IT

peron24

Setra 417 GT-HD #828 dobila nove rege ZD-167-IZ, ex. ZD-311-GU

sniff

Jučer oko 19:04, 5 kilometara sjevernije od odmorišta Jasenice crvena 415ica s krem krovom je prestigla Varaždinca (sa kojim sam se vozio)doslovno duplo brže. Varaždinec je vozio 100 km/h,a ovaj 120 MINIMUM! Linija je najvjerojatnije Zd-Zg,bravo vozaču! >hammer<

Grof

Citat: sniff  u Rujan 20, 2016, 12:28:43
Jučer oko 19:04, 5 kilometara sjevernije od odmorišta Jasenice crvena 415ica s krem krovom je prestigla Varaždinca (sa kojim sam se vozio)doslovno duplo brže. Varaždinec je vozio 100 km/h,a ovaj 120 MINIMUM! Linija je najvjerojatnije Zd-Zg,bravo vozaču! >hammer<

E ajmo redom..ukoliko se radilo o smjeru JUG-SJEVER jer pišeš linija ZD-ZG....5 km sjevernije od Jasenica je poprilično strm autoput, krivine, tuneli, do izlaza iz tunela Ledenik teško da je Varaždinac vozio 100 km na sat a kamoli Čazmanac 120...a to je unutar tih 5 km.... stoga, lupaš bezveze kao i obično.

nadalje, kako možeš ovako bez ikakvih dokaza blatiti kolegu da je vozio 120? ovaj forum čitaju mnogi, a ponajviše šefovi direktori vlasnici, prate nas i gledaju kako i gdje vozimo, kako smo obučeni, što i kako radimo... i onda se nađe nadobudni klinac koji nam stvori problema gdje ih NEMA i gdje ih netreba.... ako i je vozio, nisi ti niti prometna policiji, niti inspektorat a bogami ni Sveti Petar da sudiš i osuđuješ....stoga, lupaš bezveze kao i obično.

Čitam te već duže  vremena i divim se količini gluposti koju Ti možeš napisati. Ohladi malo od svojih komentara...jer tvoj problem se ne liječi ambulantno...

sniff

rofl rofl rofl

Vozač je kraj brzinomjera imao tablet na kojem je pisalo 100 km/h.

Nakon pola minute vidio sam četiri crvene točkice u daljini. Baš i ne znam jel to dozvoljeno. Btw,bilo je i sklisko!

regis filius

Sjećam se kad sam dobio svoj prvi brzinomjer za biciklu... stavio bih ga uvijek što bliže sredini kotača, pa bi mjerio da vozim 200km/h... kako sam uživljen bio  yahoo  tablet  >hammer<

Nalc

Citat: sniff  u Rujan 20, 2016, 20:58:00
rofl rofl rofl

Vozač je kraj brzinomjera imao tablet na kojem je pisalo 100 km/h.

Nakon pola minute vidio sam četiri crvene točkice u daljini. Baš i ne znam jel to dozvoljeno. Btw,bilo je i sklisko!
Stari, isprobal sam masu tih aplikacija kaj mjere brzinu, onak, iz vica, večina ih je teeeško sranje!

Tipkam dok vozim.....

Dreamwalker

Dobar dio novijih buseva ima i blokadu brzine tako da čisto sumnjam da bi mogao ići iznad 110 km/h. Ne znam dal konkretno ta Setra ima blokadu ili ne, ali ako je ima, to bi bio jos jedan razlog zasto sniffov post nema smisla.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421