AP Imotski / Autoherc Metković – fotografije

Autor autobusi.org, Studeni 23, 2007, 23:31:21

mate

Veceras na liniji Osijek - Imotski

inace zbilja jedna pohvala za vozace AP Imotski, jer malo prateci sa strane zbilja su uvijek dobro raspolozeni i svim putnicima bez obzira na guzvu i ostalo uvijek stoje na raspolaganju, i kako je danas jedna gospoda koja je slala neku posiljku rekla Bog ih blagoslovio :)

Tomek

Ova Setra od AP Im ima oko 1.5 milja km

im

kad ona ima toliko kolko onda jetlineri imaju????

Paško

Je li ovo isto neka glupa reklama za Imotski na stražnjem staklu? ::|

Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Tlimfocit

Paško

Danas ujutro nije bilo prinova (valjda su im skidali naljepnice i možda ih registrirali), već samo Jetlineri i Kinez

COVIK

U 19 i 30 iz Splita za Imotski MAN Brioni Pula,inače to je linija iz ZG.Nisam ga uspija slikat jer ga je šole muški nagazija good_boy
...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

Paško

Ni jučer navečer ništa od prinova. Valjda će 3. sreća biti najveća.
ST-943-UI (ima originalnu prednju masku)

ZG-8190-ED

Paško

Treća sreća. 8-8

Mercedes Benz Tourismo O350 RHD PU-659-KF, ex Brioni Pula g.b. 59:

Još ima PU registracije. Sve naljepnice iz Briona su skinute, osim ovih ***** exclusive i CROATIA. Autobus nema nikakvih natpisa o vlasniku. Nigdje ne piše AP Imotski.
Stare naljepnice se vide pod suncem:

Na svakom sjedalu je ostavljena navlaka iz Briona ::|:

Bus ne izgleda loše, jedino mu dojam kvare blatnjava stakla.

U akciji

U blizini je bio i Tourismo Croatia busa iz Imotskog ::|

>hammer<

Nije mi baš drago da su autobusi kupljeni na leasing (ako je to istinita informacija). Nadam se da se neće ponoviti događaji iz 2007. (oduzimanje Setra od strane banke).

Paško

Tourismo dobio oznake AP Imotskog. Ostavljene su hrvatske kocke iz Briona (zapravo su ukrali dizajn iz Briona jer jučer istih nije bilo) i one manje crvene naljepnice. Navlake na sjedalima BP su još tamo. Opet su ubacili ono idiotsko Z, ali ovaj put je bar u istom fontu kao i ostatak.

S njim je bio i Jetliner ST-943-UI koji uopće ne izgleda loše.

martin

Stvarno mi nije jasno to sam jutros vidio na kratkom EUROLINERU ako je ZOVKO proda firmu MOSTARCU zasto i dalje lipe ono debilno Z pa to ih je dovelo do propasti a i ne uklapa se u njihov logo firme...
SETRA Fahrzeuge Omnibusse mit Stil

im

vjeravatno zato šta je zovko prominio ime firme a ovj je kupio firmu s takvim imenom,,,,ili zato šta se ovaj preziva zelenčić il nesto slično uglavnom sa z mu počima prezime ::|

martin

A jadni IMOCANI sa HERCEGOVCIMA,disu omi dani kad su dobro se sjecam negdi 92.ili 93.godine stigle 0404 u AP,ja sam bio djecacaic kad su mi prosli ispred kuce u koloni kad su tek stizali prvi put u firmu ja mislim 3 komada jedan je bio bordo boje a ovi bjeli samo sam zanimio osta bez teksta kao da sam svemirski brod vidio takvo odusevljnje mi sad nebi stvorila stra srije 6 da se pojavi,a kad me prijatelj nazva i kaze zvao me stari itama istra 417HDH iz tvornice u ulmu e to su bili AP IMOTSKI koji se bojim se vise nikad nece vratit...
SETRA Fahrzeuge Omnibusse mit Stil

im

e kolko ja znan 404 su 95 godina tribale su ić za tursku al dođoše u imotski to znam jer me je ta bordo sada plavo bill jedini autobus koji je ostao u staroj šemi ap-a ,vozila u školu 2 godine a uvik san bio suvozač :)evil :)evil