AP Imotski / Autoherc Metković – fotografije

Autor autobusi.org, Studeni 23, 2007, 23:31:21

Majstor

Citat: elvis  u Siječanj 05, 2012, 18:20:38
Zna li neko od kojeg autobusa je ovaj prednji blatobran koji se vidi na slici???

Vrlo vjerojatno neki Neoplan Poviseni
Samo mi sudite pošteno !

im

neviđam bas ni euroliner za koje se nadan da su na sređivanju!!!!

Tlimfocit

Citat: STEFI- GRAF  u Siječanj 01, 2012, 16:32:48
Šta hoće pojedinci  na ovome forumu reć da vozači u Ap-Imotskom nesposobni za vozit pa da zato autobusi izgledaju takvi kakvi jesu .U svakoj firmi ima sposobnih i nesposobnih to su ljudi koji imaju milione i milione km iza sebe.Jednostavno ta nekad moćna firma je potonula i autobusi su non stop u eksploataciji pa nema ni vremena ni novca za redovito servisirat  prati i održavat.To su ljudi koji koji rade svoj posao za plaću kakvu takvu.Ja san isto vozač pa se nisan nikad iživljavao na vozilu koje dužim i vozim zarađujem za svoj kruh pa tako i oni svi.

Nije firma jednostavno propala nego je svak pomalo uzima. Gazde malo više, a vozaći malo manje. Al se uzimalo. Nije jedanput ovo ljeto autobus na splitski kolodvor došao pun puncat putnika, a bez ijedne ispisane karte. A ako je kontrola tu onda se putnici jednostavno iskrcaju 200 metara prije kolodvora na pazaru i dođe sa praznim busom.

conecto

Samo što to vrijedi za svaku našu firmu, a ne samo za AP Imotski. Uvijek je između kontrole i vozača igra mačke i miša, a i putnici u tome rado sudjeluju jer i oni malo uštede na cijeni prijevoza.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

mate

Veceras na liniji Osijek - Imotski

jos je kao bis isao Trasnliner (OS-822-BH) od Panturista, na relaciji od Osijeka do Splita

martin

PRINOVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA TEMSA DIAMOND polovnjak uvoz iz njemacke danas u 15:00 jos sa njemackim natpisima inace bijele boje otisla u ZAGREB pa koje u metropoli ne lovi  buljimir
SETRA Fahrzeuge Omnibusse mit Stil

manoplan

To bi svakako bilo iznenađenje, ali AP Imotski nema polazak za Zagreb u 15 sati ( ako si mislio iz Splita ). Jesi li siguran da je išla za Zagreb?

martin

Pa ako se zove AUTOPODUZECE IMOTSKI logicno je da im sve linije startaju iz IMOTSKOG a toje mislim ona linija koja u 00:00 ide za DUBROVNIK iz ZAGREBA,100% ako ko ima iz ZG zeljan akcije bilobi dobro daje skoci uslikat a bice ona cest gost u ZG tako da ne sumnjam dace bit dobri slika.
SETRA Fahrzeuge Omnibusse mit Stil

im

linija u 15h imotski-split-zagreb!!! svaki dan

COVIK

Je je i već ima IM tablice,troosovinka ko stvorena da je Mile zaduži good_boy
...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

im

mili je sad počele škola nema dalje lovreća eventualno vikendon do splita  ;D

lukas auto

Ajme, što jednu temsu snađe.... 2 tri mjeseca i bit će krš kao i autobusi iz Briona, ali nek im je sa srećom!

manoplan

Upravo mi je javljeno da je Temsa slikana, Registracije su IM 701 AK. Slika je na putu do kuće i bit će vjerojatno večeras na forumu. Uglavnom, imamo prvu Temsu Diamond sa HR registracijama  :)

Tomek

Novitet  ;D
Bijeli Tourismo i Lion's Coach

Sam Lion's Coach na kojem se dobro vide obrisi bivšeg vlasnika

Joj, da, imam još jednog, al to se malo strpite dečki  :-*

Tomek

Evo je, prva Temsa Diamond na Hr. registracijama, iako su na busu još Njemačke naljepnice sa strane na vratima piše novi vlasnik -- Autopoduzeče Z Imotski
IM-701-AK

Sa strane kod prednjih vrata malo piše -- Desing: Bob Lee  :D(slavni dizajner Neoplana, kreirao Starlinera I)