AP Imotski / Autoherc Metković – fotografije

Autor autobusi.org, Studeni 23, 2007, 23:31:21

Shole

im

Shole

Nemamo ga na slikama barem pola godine (dalje nisam gledao) i još je negdje napisano u siječnju da oba stoje u garaži

im

Mislin da san ja napisa da oba stje u garazi al dosta ga dugo nije bilo nemogu nista sa sigurnoscu rec  ;)

zvone13

ovdje sve ispada cula kazala .......

evo i ja sam cuo da se prodaje AP Imotski, tj. prodaje se samo firma   bez garaza i bez zemljista   znaci zemljiste i garaza odose u  "stanove, poslovne prostore"  ili ???
vjerovatno je to razlog zasto su Makarani odustali ....  nemam pojma  tako sam cuo ...

isto tako sam cuo da je u garazama od AP Imotski bilo djelova za opremit "10" autobusa, a odjednom je sve nestalo   pitanje je tko je to  pocistio ???

eto to sam ja cuo , a vi prosudite da li ima u tome sta istine   ili logike  ???

Shole

Sve što si reko bi vrlo lako moglo bit istina, osim onog djela o opremanju 10 autobusa.  Ako su imali djelova onda su mogli svoje buseve malo bolje održavat, a ako su djelovi od nekih buseva kojih više nemaju, onda su to komotno mogli prodat.  Taj dio mi ne drži vodu, a ovo o nekretninama je vjerovatno istina

COVIK

...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

steyr1985

Citat: im  u Svibanj 31, 2012, 20:41:17
neoplan n 1116 od autopoduzeća imotski ZG-8190-ED kazu mi da je u pogonu opet :)
Jučer vozilo sezonsku liniju Split Vrgorac Dubrovnik sa polaskom u 10.30 sati.

Shole

Ajde neka je   

Puno lijepih kilometara mu želimo bez problema

tramvajac 92

Slika nije najbolja, al šta je tu je. Ovaj je jučer vozio za CB, vlasnik je Croatia zovko bus..

Tomek

Si siguran da je za Croatia bus vozio, a ne za Autopoduzeće Imotski?

im

Sivi je vozio za ap imotski  jucer navecer liniju iz zg oko 21 sat san ga vidio nesto prije imotskog :)

COVIK

Kad će više sunce obasjat ovu firmu ko šta je ovaj bus ;D

...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

Tomek

Nije neka slika, al da posvjedoćimo, jedan od 2 Citylinera N1116 opet vozi i danas u ZG

Tlimfocit