AP Imotski / Autoherc Metković – fotografije

Autor autobusi.org, Studeni 23, 2007, 23:31:21

Paško

Koje su registracije ovome drugome?

A s obzirom na to da su izgledali očajno kad su došli u Imotski, vidi se da se netko potrudio da ih dovede u red...
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

travego33

Sad su dobri kakvi su bili mogle su divlje svinje kroz njih prolazit,registracije neznam napamet ali do sutra ih mogu saznat!!!!

Lion's Driver

IM 751 - AL
IM 752 - AL

ja mislim da je tako....  ;)

lipi su im manovi šta je je. pogledajte prije par stranica kakvi su bili  bus123

eno i treće zvijeri u garaži  ;D ;D ;D

actros

travego33

Evo par slika Temse popravljene i ispolirane:

Lion's Driver

Pre dobra je  ;)
samo koliko će dugo ostati ovakva...... :-\

5AR

zvone13

Ova prednja tablica jos uvijek pricvrscena zicom ili je ovo nekakva gumica, spaga.
Ispravite me ako sam pogrijesio

Mislim na Temsu

josiPLAN1

Ma to stave plastične vezice i stegnu da nebi ispale iz okvira.Nije lipo vidit ali šta možemo. ::|

COVIK

...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

tomekk

Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

COVIK

...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

mate

Evo Temse u povratku za Imotski

Sto se tice ove linije danas je bila ludnica, zahvaljujuci Panturistu i njihovom sustavu koji se srusio, pa su djelatnici PNT agencija u OS i SB, prodavali karte odoka (naslijepo), tako da je bus krenuo iz Osijeka pun, a u SB ceka 20ak ljudi, a PNT ni ne razmislja o bisu. Ljudi s rezervacijama izvadenim, po 2-3 dana ranije su ostajali bez mjesta, zbog putnika koji su naslijepo dobivali rezervacije nakon pada sustava u PNT, te je doslo do razumljive nervoze putnika. Skidam kapu, dvojici vozaca iz AP Imotski, koji su na sve moguce nacine pokusali objasnit ljudima da nisu oni odgovorni za nastalu situaciju, stvarno sve pohvale. Kako mi je jedan od vozaca rekao, u Đakovu im je receno da ima 2 putnika, na kraju je tam doslo 5-6, a tom istom vozacu veliko hvala, sto je uspio naci dva mjesta za moju frendicu i njenu cimericu koje su isle do Karlovca. Decki stvarno ste ljudine, vidim da ima razloga zasto ljudi zovu i pitaju kada vozi AP Imotski da putuju s njima.

Lion's Driver

Da šta si ti očekivao od Imotskih vozača  ;D
Ljudi se stvarno bez razloga rugaju s Auto poduzećem. Ja sam svaki dan po autobusima i nikad nisam doživio negativno iskustvo sa vozačima, još i pričam s njima o autobusima, o firmi...... Stvarno su dobri i susretljivi ljudi. Uvijek će pomoći kad treba.  :)

mate

Stvarno su ljudine, podnjeli su sve kritike, iako je Panturist odgovoran za nastalu situaciju, ja kad sam cuo da je Temsa puna, a PNT ne daje bis, znao sam da slijedi dernek, a sto se tice Panturista, njihova reakcija je stigla, tek blizu 20 h (polazak iz SB je 19.45), kada su odlucili poslati dodatni bus iz Đakova, za ljude koji su ostali, i revoltirani trazili krivce za ovu situaciju u PNT agenciji, tako da je Temsa oko 20.10 otisla iz SB, a ovaj bis tek nesto malo prije 21 h