AP Imotski / Autoherc Metković – fotografije

Autor autobusi.org, Studeni 23, 2007, 23:31:21

COVIK

Ne ne prozore triba ostavit takve kakvi jesu.Ili još bolje stavit šperploču, buljimir
...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

SETRA S415 HDH

Scania gubi zrak,nije registrirana i pukla joj je šoferšajba.....ali zato Euroliner je pri kraju,radi mu čovik instalaciju....

Marek

mate

Paško

Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Paško

Citat: im  u Srpanj 30, 2013, 19:58:39
Jel jedna setra skroz pobjelila jer mi se cin da je otisla za osijek
Nije, evo ove sa ZG tablicama, a i ona s IM je još uvijek sa shemom

Lion's Driver

Citat: Tomek  u Lipanj 20, 2013, 23:12:46
U Dubrovniku:

Citat: Tomek  u Siječanj 09, 2012, 23:47:55
Evo je, prva Temsa Diamond na Hr. registracijama, iako su na busu još Njemačke naljepnice sa strane na vratima piše novi vlasnik -- Autopoduzeče Z Imotski
IM-701-AK

Sa strane kod prednjih vrata malo piše -- Desing: Bob Lee  :D(slavni dizajner Neoplana, kreirao Starlinera I)

Netko je htio usporediti Temsu kakva je bila kada su je tek kupili i nakon nekog vremena pa sam to ja uradio.... Evo imate slike pa recite kako to Autopoduzeće ne održava autobuse... Kruna ne fali, rebraste površine su tu...... Temsa uvijek ista, UREDNA  ;)

Paško

Al je zato većina ostalog originalnog voznog parka (ne Autohercovog) uništena do temelja ili vozi nakon 58 kvazi-popravaka i još toliko mijenjanja tablica ;)

Istina, bolje je otkad je došao Autoherc, al još uvijek im je garaža puna neispravnih buseva, a da ne govorim o tome da idu rashodovat jednog Coacha ex Brioni.
Nije ni Temsa vozila cijelo vrijeme, mjenjač ne valja, pa mijenjaj, pa loše mijenjano, pa opet mijenjaj, itd.
Uostalom, govorili su kad je došla da će dobit veliku šemu (Modro/Crveno jezero) pa ništa od toga...

Lion's Driver

Znam za mjenjač i kvarove ali govorim da je što se tiče vanjskog izgleda sasvim OK... a to za hrpu neispravnih autobusa, ja bi ostavio ona 2 Citylinera N1116 a ostale prodao ovima šta prerađuju otpad i kupio jedan polovan bus ili malo investirao u firmu  ;)

Paško

mate

Jutros sam isao za Osijek s Tourlinerom od AP Imotski. Bus je bio relativno dobro popunjen. Sto se tice samog Tourlinera, posto se nisam nikako s Tourlinerom vozio, ovo mi je doslo kao savrseno. Iako sam samo isao na relaciji od cca. 90ak kilometara s busom sam prezadovoljan, iako ima Kiel sjedista, dosta su udobna, i mislim da se nitko ne moze zaliti na neudobnost, prostora u busu ima, sto se tice broja sjedala ima 57 sjedala. Bus ide jako dobro i sve se stiglo tocno na vrijeme, pohvala i za posadu busa koja je uvijek dobro raspolozena, pa tako i danas. Po dolasku jutros u Osijek...

actros

Paško

travego33

I on počeo vozit:

Paško