AP Imotski / Autoherc Metković – fotografije

Autor autobusi.org, Studeni 23, 2007, 23:31:21

Lion's Driver

jucer u osijeku, pislao mi prijatelj . .. admin povecaj ili brisi

Tomo9388

Tomo9388

Dvije fotke od danas.

Klik na sliku za veću sliku

Paško

Čemu ovo preforsiranje efekata? Slike će izgledat bolje ako ih jednostavno staviš u prirodnim bojama ;)
I bilo bi dobro da ih uploadaš u 800x600
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

mate

travego33

mate

Travego u ponedjeljak ujutro u Osijeku, pred polazak za Vukovar

Paško

A evo i tog Isuzua, IM-934-AN

tomekk

Ako dobro vidim, Isuzu je ex T.D.I. Autotransport.
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

SETRA S415 HDH

im

SETRA S415 HDH

Tako je!on ga proda u zagreb jer se od kvarova (kočnica) nije moga braniti,da bi ga taj priboja i proda ga AP,odnosno njihov turčin ex brioni je osta u kvaru zbog getribe i još su bili nesto valjda dužni pa tako da su zamijenili turčina za isuzua,biseri!dat mečku za krntiju!!!
kad je doša u im (isuzu),kad ga je denis vidio reka je ovo je moj samo ga on prifarba,neće mu isus kočnica napripravit košto i je!!!

AnteIM

Citat: SETRA S415 HDH  u Studeni 21, 2013, 21:55:11
Tako je!on ga proda u zagreb jer se od kvarova (kočnica) nije moga braniti,da bi ga taj priboja i proda ga AP,odnosno njihov turčin ex brioni je osta u kvaru zbog getribe i još su bili nesto valjda dužni pa tako da su zamijenili turčina za isuzua,biseri!dat mečku za krntiju!!!
kad je doša u im (isuzu),kad ga je denis vidio reka je ovo je moj samo ga on prifarba,neće mu isus kočnica napripravit košto i je!!!

Deni je nekad imao dva Isuzua, jednog koji je bio St tablica te jedan kupljen od Vinjani busa. Koji je onda ovo šta je sad u Ap-u?

Paško

Ovaj, sa ST tablicama

frukec

Prinova!!