AP Imotski / Autoherc Metković – fotografije

Autor autobusi.org, Studeni 23, 2007, 23:31:21

dado1

Neoplan ex. Panturist kojeg vec neko vrijeme nisam viđao u petak je vozio đake na liniji IMOTSKI-CISTA... Starac se dobro drzi s obzirom na godine pogotovo u motoru izgled baš i nije za pohvalit 

travego33

mate

travego33

Evo malo slika od jučer:

Druga 2 Crobusa su također otišla na put jedan je otišao za Osjek sinoć a drugi za Zagreb jutros..

dado1

Crobusi su prekrasni a mislim da ce bit jos ljepsi ako dobiju shemu kao sto ju je i Iliada dobila

MAN 422

Jedan po jedan dobit ce i brze nego sto mislite, svi ce nositi istu shemu kao i Iliade

mate

Kako je ranije kolega napisao, jedan Crobus je poslan i na liniju za Osijek, evo ga veceras u povratku za Imotski

SETRA S415 HDH

neka neko ako bude u prilici da poslika malo iz nutra bas me zanima kako je....

travego33

104 dobio i shemu:

travego33

Kolega Setra je pitao za unutrašnjost pa evo slika:

dado1

Sto reci nego da je autobus prekrasan unutrašnjost izgleda perfektno.... izvana je shema pun pogodak vrlo upadljiva... kolega travego svaka cast na slikama

SETRA S415 HDH

SETRA S415 HDH

mislin da bi sad dobro bilo stavit ovu staru šemu i na skaniju,tezu i ona dva neoplana (citiliner i euroliner),nekako mi ona ružna i nije lipo vidit...

404 MERCEDES

Autobusi su ekstra shema je prelijepa. Bas ih je lijepo vidijet. Steta je samo sto se ovo nije nabavilo ranije, a sve radih pojedini ljudi koji nisu htijeli da ap Imotski ponovno stane na noge. Novov vlasniku sve pohvale a autobusima sto vise predeni kilometara

sauron9900

Dobra kupovina...sa Scaniom nema promasaja... thumbs