AP Imotski / Autoherc Metković – fotografije

Autor autobusi.org, Studeni 23, 2007, 23:31:21

Paško

Malo da se podsjetimo kako su turski MANovi izgleda prilikom dolaska iz Slovenije...

Citat: nidi  u Studeni 21, 2011, 22:53:40
Evo par buseva koji stoje u dugopolju kod MAN importera, pise na njima veolia ali ne znam gdje ih staviti jer neki imaju nalijepnicu SLO na zadnjoj strani, pa eto nek ih netko prebaci gdje misli da pripadaju...

Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Tomek

Inače u Hrvatsku je došlo cca 8 takvih MAN-ova, navodno svi za AP Imotski, al je negdje zapelo pa su dugo stajali po raznim MAN Importerima po Hr pa dva komada. Ne znam koliko ih je na kraju završilo u Im i gdje su ostali.

STEFI- GRAF

Bravo Avtomontažafan ka novi su baš su lipo procvitali od ruzine nego zanima me di je ovo prošlo tehnički i preventivni pregled bože sačuvaj nemoš ni u staro željezo s njima jer je ostao mali postotak željeza prevladava ruzina.Baš me zanima cijena po kojoj su nabavljeni vjerovatno je mala mislim da su došli u kompletu sa onim čudnim malim Manom šta je vozija Imotski -Split. I u njima će se voziti ljudi žalosno. >rigoleto<

Majstor

jedva cekam vidjeti ih na cesti  buljimir
Samo mi sudite pošteno !

200D

u ponjediljak je jedan s klimom na cesti

Lion's Driver

Vozio sam se u jednom ali po noći. Činio se OK. Zasad su u APZu 3 ovakva.

shef

Molim vas gospodo raspravu o voznom parku u pripadajuću temu, već se ključalo topic zbog istog razloga
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Tomek

Nakon male pauze evo i slika Ap IM iz Zagreba, S415HD

Paško

Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Tomek

STEFI- GRAF

Uvik isto busevi šporki,neredni i traljavi ništa novo.

im

Citat: Tlimfocit  u Travanj 18, 2012, 00:08:57
Neko čudo na kolodvoru u Splitu:

S ovim busom ubrzo putujem u Vukovar i znam da se vlasnik preziva Rebić a kako se firma obrt zove neznan

AnteIM

Citat: im  u Listopad 17, 2012, 18:14:46
Citat: Tlimfocit  u Travanj 18, 2012, 00:08:57
Neko čudo na kolodvoru u Splitu:
http://i286.photobucket.com/albums/ll92/Tlimfocit/17042012847.jpg
s ovim busom ubrzo putujem u Vukovar i znam da se vlasnik preziva Rebić a kako se firma obrt zove neznan

Vinjani bus, imaju svoju temu na ovom forumu!!

Tomek

Jesi li siguran da sa tim Cacciamalijem putuješ u Vukovar? Pa ima prigradska sjedala?

im

100% putujemo s ivecom a put ce bit kakav bude :/