AP Imotski / Autoherc Metković – fotografije

Autor autobusi.org, Studeni 23, 2007, 23:31:21

actros

ZG table:

IM table:

Paško

I dok more APIM autobusa negdje leži, Autohercova Setra S 215 HD je regularna na liniji ZG-ST-IM
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

COVIK

...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

Lion's Driver

Neka organa u kontroli. Dobro je to, ali kud baš zaustave uvijek pošten svit. Inače ovaj Man 13.220 HOCL/SR me iznenadio kada sam ga vidio popravljena nakon sudara. Lipo su ga skockali i još je čitav  thumbs

travego33

To je bio rutinski pregled i vozač ništa nije skrivio,inače danas na svim linijama AP-a bisirao jedan autobus...

Tomek

Tomek

Evo još dva danas u Zagrebu
Travego

Tourismo koji straga ima čudna svjetla. Dok sam skužio već je bio daleko.

Lion's Driver

U ovom sam se Tourismu vozio mali milijun puta. Uopće nema čudna svjetla. Svjetla i jesu od njega.

Tomek

Jutros u Zagrebu
Lion's Coach Supreme

Travego

STEFI- GRAF

Citat: Lion's Driver  u Ožujak 29, 2013, 15:44:20
U ovom sam se Tourismu vozio mali milijun puta. Uopće nema čudna svjetla. Svjetla i jesu od njega.
Zada jesu stavljena štop svijetla od kamiona (Man,Iveco) samo su ugrađena okomito original su bila duža pa je sad ružno za vidit.Tomek svaka čast imaš oko sokolovo i ja sam vozio iza njega i to primjetija. thumbs

im

STEFI- GRAF

Nisu  štopovi od  404 su kako ja kažem ,,naborani" kao na svim starijim Mercedesima ovi šta su oni ugradili su ravna ugrađivaju se na kamione možeš ih kupit skoro na svakoj malo boljoj benzinskoj i koštaju dvjestotinjak kuna zato su i ugradili .Jer vjerovatno su original od tourisma skupa.

mate

MAN s novom maskom kao bus2 veceras na Osijek-Imotski

Bus1 je Temsa Diamond

volvobus