Autotrans – novosti

Autor autobusi.org, Studeni 24, 2007, 10:53:27

Berlingo

ikar

Stigla prinova - novi Neoplan Cityliner N1216HD g.br. 1390.

lukas auto

A zna li se u koju će PJ?

NP-549

shef

Nije to privatno, to je MAN Importer Hrvatski Leskovac
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

leic96

Citat: NP-549  u Rujan 09, 2011, 21:22:56
Ogulin

Ooooo, pa to je onda veliko pojačanje u ogulinu, čudi me takva odluka Autotransa jer oni imaju običaj tamo slati stare buseve. Očito se šef ogulinskih snaga Autotransa uspio izboriti da napokon dobiju pravi bus. Sad mi nešto nije jasno, ako je VW Crafter gb.1388, a City 1390, šta je onda gb. 1389?

trebor_ttt

1389 je mercedes sprinter u pj Labin
1425, a 1306 u <3

Tomek

Stigla još jedna novost, i to velika  bus123 bus123  8)

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

lukas auto

Ako je troosovinac daj Bog da ga pošalju u Umag!  bus123

Berlingo

Citat: Bari  u Rujan 20, 2011, 20:37:57
Neoplan troosovinac?  bus123
To ce i biti. Nece valjda biti po meni pa da su uzeli scaniu.

Shole

1391  Setra 319 UL,  Ri-129-TA  

leic96

Danas je u Novom listu izašao članak o city busu. U njemu naravno opet novinarski biseri.

Ne vidi se jedan dio članka pa ga citiram: "U knjižicu vozila marke Mercedes prva registracija upisana je 30. kolovoza 2011."

P.S. mislilo se je na VW Crafter.

shef

Inače da ne bi netko mislio da voze samo Daily i Crafter, vidio ja i staru Setru 1096. Plava tabela na kojoj se ništa ne vidi i voziiii...
Inače, malo OT... da li je netko uslišio naše kritike ili slučajno, već par dana na liniji Senj - Rijeka vozi Temsa od Gaje sa pravom tabelom, a ne isprintanom na papiru. Ali kakvom!? Starija od najstarijih, sigurno tamo negdje iz sedamdesetih. Izvučena iz nečije garaže doma?
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic