Autotrans – novosti

Autor autobusi.org, Studeni 24, 2007, 10:53:27

shef

Zlatna Bova 7379-F je gbr 1601
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

trolej_trola

Dali netko ima informacije kakvi su to novi VDL autobusi(prigradski) došli u Rijeku danas sam jednog vidio kako ide u garažu na Škurinjama(nisam uspio slikat  ;D)

Ovako nekako je izgledao

Matej

Prelistaj par stranica na ovoj temi i sve ti piše

gorgoroth

Još ambasadora

RI 9525-E

RI 9550-E

RI 9549-E

gorgoroth

Svi noviteti uz jedan uljez

Koliko je ovih ambasadora došlo u ATR

lussin

Po rupi u garažnima je 10, ali to je samo odokativna procjena

gorgoroth

Nikako ih s brojevima pohvatati.
Je li to sve s novostima za ovu sezonu, ili dolazi još štogod

Frik85

Još dolaze ambassadori i nice možda još koji isuzo ili sideral

gorgoroth

Frik85

Sorry autocorrect. Još doleze bove oko 20 komadov

gorgoroth

Citat: Frik85  u Ožujak 24, 2019, 18:01:36
Sorry autocorrect. Još doleze bove oko 20 komadov

Ovakve dto su dosle zadnje, se zna gdje dolaze, Atr app...

EUROBUSZG

Zasto se nabavljaju toliko bove zar su toliko dobre i isplative?!?!Zaista ne razumijem zasto ih toliko dolazi u autotrans a kamo li po ostatku hrvatske?Zar nitko ne vidi koliko su ruzne?

Shole

Inače je općepoznata činjenica da firme koje kupuju sredstvo za rad najprije gledaju kako ono izgleda.
Valda je prva misao da ti bude čim isplativije u smislu troškova. Za one reprezentativne stvari gdje je izgled najvažniji za to ima Autotrans hrpu "lijepih" autobusa

Majstor

Nije bova losa
Problem je u njenoj zaštiti podvozja
Bova iz 2012.g. je spremna za limariju još ako je vozila po snijegu i prije
Samo vozilo je ok
Standardno udobna i vrlo mali potrošač goriva + niska cijena rabljenih naspram konkurencije i eto računice
Samo mi sudite pošteno !

Shole

Ove Bove koje sad dolaze stvarno jest vrijeme pregazilo što se tiče dizajna, jer se valda u istom dizajnu proizvode od 1997. do 2013. Al je zato jeftina i vrlo zahvalna. Nemoš i ovce i novce.
S druge strane ona novija generacija Future mi je dizajnerski čisto OK bus, a i zadržala je sve pozitivne strane starog modela. Potrošnju i djelove.