Autotrans – novosti

Autor autobusi.org, Studeni 24, 2007, 10:53:27

Tomek

Potpuno točno, zbog toga neke Setre koje su već trebale doći kod jednog našeg prijevoznika(ne mislim na Samoborček) još nisu te je upitno dali će i doći.

5AR

Citat: shef  u Travanj 04, 2008, 13:57:12
Citat: 5AR  u Travanj 03, 2008, 22:03:04
Motori su Euro3  :-\!
Koliko znam, od 01.04. se više ne mogu registrirati nova vozila ako nisu Euro4????
Možda zato i stoje cijeli tjedan bez registracije? A Regio je imao naše probne tablice a danas ujutro ga već nije bilo u garaži i to nakon manje od dva dana.

manoplan

Citat: shef  u Travanj 04, 2008, 13:57:12
Citat: 5AR  u Travanj 03, 2008, 22:03:04
Motori su Euro3  :-\!
Koliko znam, od 01.04. se više ne mogu registrirati nova vozila ako nisu Euro4????

Hmmm...Jel se to odnosi samo na uvezena vozila do tog datuma ili samo nova (prvi vlasnik)?

miky

1223      Iveco   65 C15 sinoc i večeras noći u Dubrovniku, sinoć hotel Kompas, večeras H. President.

5AR

Novo a staro.
Ovoga nemamo ni u tablicama a kamo na slici.

1220 Iveco Daily 35C17 HPT (za prve dvije brojke tonaže nisam siguran jer je lim sa oznakom izgužvan ali ostale dvije su sigurne)

boro

Danas čitam u Glasu Istre da Autotrans traži vozače na određeno vrijeme za područje Pule, Poreča, Pazina i Labina. Ajmo dečki olovke u ruke i počnite pisati životopise.

kriticar

Izgleda da je uzeta u najam Slunjska setra S415GT-HD ( KA175DP-starija).Danas viđena sa naljepnicom Autotrans i zelenim točkama na šoferšajbi.
1968 dolazak prvog mana750 na Zagrebačke ulice

1970 i na Dubrovačke

S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N

shef

Bit će da očekuju višak turista kad je već počelo "ljetno" lijepljenje naljepnica.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

nukleusri

Mi smo sami protiv svih, a oni nikog se ne boje

manoplan

Citat: nukleusri  u Travanj 19, 2008, 16:57:08
Redesign website-a  ;D http://www.autotrans.hr/

Nema šta  :D...Autotrans (p)ostaje prava europska firma.Još samo da je očistit repove iz prošlosti.... >:((stavit neke stvari i ljude tamo gdje im je mjesto)

shef

Kad radiš redizajn valjda treba imat nešto novije i bolje što se sadržaja tiče.
A ovdje nema ništa takvo, osim par sličica koje su ionako uzete iz monografije, a nešto i sa starog site-a.

Možda se jednog dana netko ipak sjeti napravit site autobusnog kolodvora u Rijeci gdje bi se vidjele vožnje i ostalih prijevoznika.
A slike...uuuu, ima puno boljih kod nas  :-X
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

shef

Pardon, zaboravio sam još nešto, što prvi put u životu vidim
c/p  iz voznog reda

19. travanj 2008, Subota
Rijeka - Zagreb
Linija:    UMAG-POREČ-RIJEKA-OSIJEK
Prijevoznik:    Istra-promet d.o.o. Umag
Polazak:    22:30
Dolazak:    25:05
Udaljenost:    181 km
Osnovna cijena:    87.00 kn

Pazite vrijeme dolaska...  :o :o :o
Majko mila...

(c)Teutonic

titan

Danas setra 213 UL gar. br. 1100 iz p.j. Cres prešla u p.j. Novi Vinodolski, a Man gar. br. 1294 iz p.j. Istra prešao u p.j. Cres

ikar

Citat: kriticar  u Travanj 20, 2008, 20:12:37
Citat: titan  u Travanj 20, 2008, 19:50:43
Danas setra 213 UL gar. br. 1100 iz p.j. Cres prešla u p.j. Novi Vinodolski, a Man gar. br. 1294 iz p.j. Istra prešao u p.j. Cres
koju reg ima gbr.1294? još ZG ili je i on dobio RI?

RI-398-PH, napisao sam u drugoj temi. Vidio ga danas na Žabici i to s leđa. Baš sam mislio da bi neki Classic mogo na Lošinj umjesto ove Setre.

kriticar

Citat: ikar  u Travanj 20, 2008, 20:14:46
Citat: kriticar  u Travanj 20, 2008, 20:12:37
Citat: titan  u Travanj 20, 2008, 19:50:43
koju reg ima gbr.1294? još ZG ili je i on dobio RI?

RI-398-PH, napisao sam u drugoj temi. Vidio ga danas na Žabici i to s leđa. Baš sam mislio da bi neki Classic mogo na Lošinj umjesto ove Setre.
Hvala ikar, vidio sam nakon što sam napisao post,pa sam ga pobrisao. Nisam vidio da si ti već odgovorio.
Nego znali se gdje je gbr.1293? Slikan je u Rijeci za Karnevala .
1968 dolazak prvog mana750 na Zagrebačke ulice

1970 i na Dubrovačke

S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N