Autotrans – novosti

Autor autobusi.org, Studeni 24, 2007, 10:53:27

ikar

Čak i nije imala toliko kilometara, čuo sam da nije dva milijona okrenula, u zadnje vrijeme je bila često u kvaru. Rijeka bi mogla dobiti prinovu uskoro pošto su ostali bez jednog busa... (To se dogodilo sa zadnjih 3 autobusa - 1377 umjesto 1271, 1371 umjesto 1240 i 1331 umjesto 1253)

Shole

1026 je nedavno okrenula 2 milijona.  Nije zadnjih par godina puno vozila,  uglavnom Rijeka-Trst, i rijeđe do Splita.

shef

Evo jučer i konačno potpisan petogodišnji ugovor o održavanju gradskog prijevoza u Crikvenici. Trebao bi stići potpuno novi minibus (do kraja tjedna  ???  ). Eto, u članku čak i piše koliko vozila se vodi pod PJ Novi - 30 sa 60 vozača. Inače, cijena pojedinačne karte 8 Kn
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

leic96

5AR

Došao je VW Crafter za tu namjenu.

Majstor

1026 na Mobile.de kod nekog Njemackog dilera na prodaju
Samo mi sudite pošteno !

Berlingo

5AR

Probably. To bi moglo bit to. Ima li gb?

Berlingo

ikar

Stigla prinova - novi Neoplan Cityliner N1216HD g.br. 1390.

lukas auto

A zna li se u koju će PJ?

NP-549

shef

Nije to privatno, to je MAN Importer Hrvatski Leskovac
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

leic96

Citat: NP-549  u Rujan 09, 2011, 21:22:56
Ogulin

Ooooo, pa to je onda veliko pojačanje u ogulinu, čudi me takva odluka Autotransa jer oni imaju običaj tamo slati stare buseve. Očito se šef ogulinskih snaga Autotransa uspio izboriti da napokon dobiju pravi bus. Sad mi nešto nije jasno, ako je VW Crafter gb.1388, a City 1390, šta je onda gb. 1389?