Autotrans – novosti

Autor autobusi.org, Studeni 24, 2007, 10:53:27

steyr1985

Autotrans preuzeo sezonsku liniju od POSE    Split -  Dubrovnik  -  Split.

5AR

I opet stigao još jedan Cityliner, 1403

shef

Danas bi iza 10:30 trebala biti prezentacija novih vozila na trgu 111. Brigade, pa ako netko ima vremena... Ja sam van Rijeke.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

ikar

1402, 1403 i jedan Sprinter su na prezentaciji.

1403 ima registracije RI-702-TG. I uz stilizirano @ piše i travel. Koliko sam vidio malo je i bolje opremljen!

MSX

Redizajnirane web stranice www.autotrans.hr. Neke rade, a neke ne, ali to je vjerojatno zbog prešaltavanja u novi dizajn...

shef

EDIT: nove fotografije, isto mobitel ali bolja reza:

Ovaj zadnji je taj 1403.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

shef

Genijalci su stavili u vozni park za najam 1026  :-\

(c)Teutonic

MSX

Citat: shef  u Lipanj 14, 2012, 13:08:52
Genijalci su stavili u vozni park za najam 1026  :-\
Ma dobro... Ionako nitko te stranice ne doživljava ozbiljno... :)evil

5AR

To je od danas jer sam jučer tražio da li ima najave na njihovoj stranici za tu prezentaciju i bile su stare. Ima još jedna greška ali manja, 1172 je isto za najam ali takvih modela ima još 6 pa nije strašno ali nešto kao 1026 ne postoji slično.
Kako koji put uspije otvorit najam autobusa neki put ne.

Paško

Pretpostavljam da onda 1403 neće voziti na linijama?
Dobar im je ovaj novi dizajn s crvenim @. Više se ističe.
Slike na autotrans-turizam.com su još smješnije; ima ih i s ovog foruma, za promjenu.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

ikar

Citat: Avtomontažafan  u Lipanj 14, 2012, 23:09:58
Pretpostavljam da onda 1403 neće voziti na linijama?

A što će, stajati cijelu zimu u garaži?

tramvajac 92

Pa ne mora vozit linijske vožnje..
Agencija radi cijelu godinu.. Valjda..

zlikowszky

A kaj to na 1403 još piše unutar slova "a" na logotipu. "Travel"? Nekaj novoga samo za putničku agenciju???
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

Scarface

Prekrasan je ovaj cityliner, bijela boja im savršeno stoji. Jedini ljepši je cityliner od brioni pula.

Zna itko možda koliko ima sjedala ovaj 1403?

5AR

Ima 49 sjedala.  Neoplan Velebit Turista je izgubljeni garažni broj 1400. Danas viđen u Zagrebu.