Autotrans – novosti

Autor autobusi.org, Studeni 24, 2007, 10:53:27

Dario Zg

i 1423 Ri-783-TV  S 416 GT-HD

5AR

I na kraju iako je prvi 1422,  RI-427-TU

Bari

Viden troosovinski Euroliner na bojama ATR jutros kod zeljeznicke stanice ;)
KREPAT MA NE MOLAT !

trebor_ttt

Otokar Vectio 1427 RI 329 TZ

1425, a 1306 u <3

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

5AR

Novost koju je vidio "bagerista" 1428 Man Lion's Coach L RI-831-UA

5AR

Craftera su dva,  novi su, 1429 i 1430 RI-832-UA i RI-834-UA dok je Man 1428 polovni 2010. godište.

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Bari

Još novosti, Mercedes Integro na tehničkom pregledu na Preluku

KREPAT MA NE MOLAT !

Boki651

Vrlo zanimljivo!

http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijeka/Ri-Servis/Autotrans-uvodi-direktnu-liniju-Marinici-Kastav-Opatija-IkaAutotrans uvodi direktnu liniju Marinići - Kastav - Opatija - Ika
Andrej Petrak

02. srpanj 2013 16:58

Kopirali ste poveznicu članka!
Kompletan raspored vožnje dostupan je na plakatima Autotransa, te na službenoj internetskoj stranici Općine Viškovo www.opcina-viskovo.hr

VIŠKOVO Riječki Autotrans od 2. rujna uvodi direktnu autobusnu liniju na relaciji Marinići – Kastav – Opatija – Ika, namijenjenu posebice učenicima i studentima koji se školuju ili studiraju u Opatiji i Iki.

Nova linija prometovat će za vrijeme trajanja školske nastave, od ponedjeljka do petka. Autobus nakon polaska u Marinićima stajat će u Viškovu, Gornjim Srokima, Kosima, Jardasima, Turkima, Žegotima, Kastvu, Jurčićima, Bačićima, Ćikovićima te Belićima, odakle će produžiti za Opatiju i Iku.

Kompletan raspored vožnje dostupan je na plakatima Autotransa, te na službenoj internetskoj stranici Općine Viškovo www.opcina-viskovo.hr.&nbsp;

5AR

Slika je od subote, mislio sam da je neka u prolazu ali ipak je za stalno. Danas vec na liniji za Trst

MSX

Od jučer je bez puno pompe ili bilo kakve obavijesti na web stranicama Autotransa omogućena online kupnja karata.

Izgleda da stvar radi samo na odabaranim linijama. Kad upišem Rijeka - Zagreb, skoro za svaku liniju kartu mogu kupiti online (osim onih famoznih promotivnih i onih koje ne obavlja Autotrans d.o.o.), ali kad upišem Rijeka - Split, nema nijedne linije gdje je dostupan online booking.

Nisam kupovao, ali po informacijama na stranici, moguće je kupiti svaku vrstu karata (od "obične" do povratne i karata s popustima), osim mjesečnih, godišnjih i karata za nezaposlene. Navodno je moguće i rezervirati sjedalo.

Primaju American Express, MasterCard, Visa, pa čak i Maestro. Kupnjom online dobije se i nekakav dodatan popust. 8-8 Nakon uplate, mailom dođe karta i račun koje treba isprintati i pokazati u autobusu.

Sve u svemu, svaka čast! Uz malo ušminkavanja i dodavanja još linija za kupnju karata online, ovo bi moglo biti vrhunsko rješenje, samo ne znam što će onda raditi kolodvori bez svojih naknada za rezervaciju i uslugu, i njihove blagajnice. ???

I, naravno, ako netko ima bilo kakvo iskustvo sa bookingom preko weba, neka se javi. Baš me zanima. 8)

actros

Citat: MSX  u Srpanj 19, 2013, 08:33:40
.........
I, naravno, ako netko ima bilo kakvo iskustvo sa bookingom preko weba, neka se javi. Baš me zanima. 8)
...pa neznam za Autotrans, al ja sam u više navrata kupovao karte za engleski National Express (koji je također član Eurolines-a)

Online booking je odlična stvar kada kupujete povezane karte (s više presjedanja), npr. osim točnog vremena čekanja, englezi vam čak napišu i koliko metara imate piješačiti od jednog do drugog preona  ;)
Što je veći iznos kupnje, to je veći popust; tako prilikom planiranja putovanja, najbolje je sve karte kupiti odjednom  ;) ...zadnji put, prije dvije godine sam na kupnju od 40 funti dobio popust od 5% plus poklon od 10 funti koje sam mogao iskoristiti na online bookingu  :)

Interesantno je bilo da šofer nikada nije provjeravao karte, na ulazu bih mu samo pokazao kartu isprintanu na A4 formatu, i on bih mi samo mahnuo da sjednem :o
...ja i društvo smo mnogo raspravljali o takvom poslovanju "na povjerenje" ; i došli smo do zaključka da šoferu vjerovatno ipak netko unaprijed javi naša imena, a njegova je stvar dali če nas provjeravati ili ne

bonaparte12

Pa to CROATIA BUS I GLOBTOUR imaju vec godinama pa neznam sto je tu tako spektakularno
POLAKO I SIGURNO

Bari

Ista Setra samo s naljepnicama
KREPAT MA NE MOLAT !