Autotrans – novosti

Autor autobusi.org, Studeni 24, 2007, 10:53:27

5AR

Test vozilo Marbus B4 080 Viveo, trenutno vozi relaciju Rijeka - Delnice

trebor_ttt

Evo malo novosti... 1331gbr.  RI 225 RP Neoplan Tourliner... i sutra kreće na prvu vožnju za Split
Evo par slika...

1425, a 1306 u <3

ikar

Zna li se možda kada će polovne Setre 1327-1330 biti uključene u promet?

trebor_ttt

aaaaaaaaaa vidiš imaš pravo... one će biti ti gbr... kako nisam računao na to. glupson.
vrlo brzo bi se trebale naći na cesti... one će ići u istru.
1425, a 1306 u <3

Tomek

Jel to možda ex Benz trans?

trebor_ttt

ne, nova je. na jednoj slici se još vide najloni po podu. danas su u garaži, skidali sve te najlone, folije i sl....
1425, a 1306 u <3

Tomek

Zanimljivo je da je Trans uzeo baš Tourliner. Na njega sam čuo da se ljudi dosta žale, ali očito je APP zadovoljan kad i Trans uzima. Ugl. to je više manje blizanac MAN-a Lion's Coach II. gen(gbr1162)

trebor_ttt

Da, gotovo pa su identični u nekim pogledima. kada se na prednja vrata ulazi imaš dojam kao u mana da se ulazi. komande, ručice retardera žmigavca tempomata i ostali prekidači su kao na manu, volan je drugačiji, i kontrolna tabla je malo "redizajnirana" i poljepšana, luksuznije izgleda na neoplanu. unutra ima kameru za zadnja vrata i pa putnički prostor, ali nažalost nema za vožnju u rikverc. Ima 6 brzina, i motor (kako su mi vozaći rekli) od 402KS.
A jedna od savršenih stvari u tom busu su sjedala, savršeno udobna, mekana, profilirana, i dobra kombinacija boja, i materijala. Eto malo o dojmovima. vozio se nisam u njemu, samo krug od garaže do praone....
1425, a 1306 u <3

Shole

Pozega

Viđena jedna Setra u @shemi Istrapromet Umag u APP-ovoj garaži(moguće jedna od novih)

man750

Citat: Pozega  u Listopad 18, 2009, 22:12:53
Viđena jedna Setra u @shemi Istrapromet Umag u APP-ovoj garaži(moguće jedna od novih)
Ako mozes poslikaj. One četiri ulovljene u Zagrebu bi trebale biti Transove 1327-1330. Cuo sam da su dvije vec i registrirane.
Ta IPU je ili PU007IP ili su i oni dobili jos jednu sto mi se cini izglednije.
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU
Jedan u MakarskojMAN750 Autobus ispred svog vremena
- S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N -

Shole

007 danas vozila NOVIGRAD - ZAGREB

ikar

G.br. 1330 Setra S 315 H - RI-235-RP - Delnička (vozila danas Delnice-Rijeka dvaput).

man750

Citat: ikar  u Listopad 27, 2009, 15:38:41
G.br. 1330 Setra S 315 H - RI-235-RP - Delnička (vozila danas Delnice-Rijeka dvaput).
a nemamo slikicu ??? ???
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU
Jedan u MakarskojMAN750 Autobus ispred svog vremena
- S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N -

5AR

940 iz PJ Rijeka u PJ Krk
1210 iz PJ Krk u PJ Rijeka (City bus Opatija)