Autotrans – novosti

Autor autobusi.org, Studeni 24, 2007, 10:53:27

trebor_ttt

Setra 1253 prešla u ponedjeljak u PJ LABIN
1425, a 1306 u <3

ikar

Neznam da li je netko primjetio, 1062 je u novoj @ shemi.

Tomek

Evo malo novosti, 1174 je trenutno u Požegi na sređivanju, kad ga srede stiže u PJ Krk kao zamjena za 1246 koji će tada otići u APP Zadar.

mate

Citat: Tomek  u Prosinac 08, 2009, 14:40:38
Evo malo novosti, 1174 je trenutno u Požegi na sređivanju, kad ga srede stiže u PJ Krk kao zamjena za 1246 koji će tada otići u APP Zadar.

Aj nadam se da sam na pravo mjesto postavio pitanje, jel se mozda sto zna da li ce neki busevi iz ATR preci u APP, kao neka zamjena za one sto su otisli iz SB i PZ za Zadar, mislim da je netko nesto pisao u onoj temi, ali ono su ugl. bila nagađanja, ako je OT slobodno obrisite ;)

shef

A što je sad novo, Tourliner i Tourini, ili nešto za što još ne znamo:

http://www.r-1.hr/autotrans_nabavio_tri_nova_autobusa/32808_3
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

man750

Deseti je prekosutra. Neka ih neko poslika pa cemo znati na sto su mislili. 1331 ili 1334? i 1332,1333 ili 1335,1336?
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU
Jedan u MakarskojMAN750 Autobus ispred svog vremena
- S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N -

man750

Citat: mate  u Prosinac 08, 2009, 16:49:07

Aj nadam se da sam na pravo mjesto postavio pitanje, jel se mozda sto zna da li ce neki busevi iz ATR preci u APP, kao neka zamjena za one sto su otisli iz SB i PZ za Zadar, mislim da je netko nesto pisao u onoj temi, ali ono su ugl. bila nagađanja, ako je OT slobodno obrisite ;)

Mate ,glasine kruze, sto ce stvarno biti ostaje da vidimo. Ne znam koliko Trans trenutno ima viska autobusa, ali kao i obicno mozda bude posudba ,a mozda i trajno prebace koji bus.
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU
Jedan u MakarskojMAN750 Autobus ispred svog vremena
- S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N -

mate

Citat: man750  u Prosinac 08, 2009, 18:48:53
Citat: mate  u Prosinac 08, 2009, 16:49:07

Mate ,glasine kruze, sto ce stvarno biti ostaje da vidimo. Ne znam koliko Trans trenutno ima viska autobusa, ali kao i obicno mozda bude posudba ,a mozda i trajno prebace koji bus.

Ok, i tnx na odgovoru, pratit cu pozorno situaciju i ako sto dode, javim.. ;)

ist

Gb. 1300 jučer "ležao" na izlazu iz Splita prema Solinu

shef

Citat: man750  u Prosinac 08, 2009, 17:46:36
Deseti je prekosutra. Neka ih neko poslika pa cemo znati na sto su mislili. 1331 ili 1334? i 1332,1333 ili 1335,1336?

Tko je očekivao nešto novo i spektakularno, naravno da će ostati razočaran. Ta tri nova su Tourliner 1331 i Tourini 1332 i 1333.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

shef

Evo par slika s današnje "proslave". Sunce mi definitivno nije bilo suradnik.

(c)Teutonic

ikar

Nisam ni sumnjao da će Tourini biti podvaljeni kao novi  ;)

Tomek

Kad smo već kod Tourina, zanimljivo je da je najnoviji u Hrvatskoj onaj koji je stigao prvi u Hrvatsku, znači Perhatov, svi ostali su kupljeni rabljeni i stariji su.

Shole

Pa šta je Autotrans spao na to da se naveliko reklamira prezentacija novih midibusa koji imaju 500 000 kilometara  :P :P :P :P

Nisu parade radili kad su svako malo dolazile hrpe novih Setri, a sad s ovim škavacerama rade priredbe. 

PROFA

Ma vazno je da nisu TAZ-Dubrave i ovi sa 500 000 su bolji! :D :D