Elle Travel, Tuzla

Autor Neo, Studeni 24, 2007, 15:15:43

Aleks_Beograd

Neo ajd okaci jos neku sliku...Onaj zuti Neoplan i ovaj novisu mi extraaaaa.... ;D ;D ;D

Neo

Aleks ako nadjem kakvih dobri slika...:)
je zakon

elvis

ma znam i ja kako to ide kod nas,narod hoce i jare i pare...nego kad on ide ako nije tajna,jedva cekam da vidim njega i spacea zajedno u novom ruhu

Neo

Pa za sada skupljam materijal jer je malo po skup. Sama maska branici  prednji i zadnji, farovi i zadnja svjetla su puno para. Nekad se nadam u rano proljece da bi mogao otici pa vidjet cemo...
je zakon

Aleks_Beograd

Ma spolja mu niste nefali.Primetio sam da unutra mora malo da se radi.Posebno oko vozacevog mesta,ima tragova ranijeg koriscenja....vidi se na volanu.... :D :D :D :D

Neo

Ima Aleks i napolju ne zadovoljava moje standarde a i vec je na nekim mjestima potpucilo ispod farbe, pa mu je vrijeme.
je zakon

Neo

je zakon

Neo

Dvije slike iz Italije od prije nekoliko dana... ;)

Pozz... ;)
je zakon

Neo

Evo malo svijezih slika od jutros, nismo nikad imali dosad na okupu tri busa da se slikaju...

Pozz... :D  :wink:
je zakon

erobuss

Tri mrcine u srijedu viđene u središtu Tuzle, preko puta supermarketa Omega  ;D
Bili su 'propisno' obilježeni (taj pojam u BiH je relativan) za prijevoz školske djece...

Neo

Ero mrcine sa tog putovanja... ;)

Pozz... :wink:  :wink:
je zakon

Tomek

I sad nakon nekog vremena kako se pokazao troosovinac? Jel 380 ks dovoljno?

Neo

Tomek da ti kazem da jest, mislim necu da lazem malo vise trosi po Bosni i Hercegovini nego kad idem prema zapadu, ali sam zadovoljan. Vuce kao mazga uz Karaulu to je mjesto gdje mi najcesce testiramo buseve ili Bradina...
je zakon

elvis

kojom brzinom izvuce uz Bradinu,i u kojem stepenu prenosa?

Neo

Jos nije isao na Bradinu Elvise, a budem ti rekao kojom ce uzaci cim bude prva tura za dole...
je zakon