Elle Travel, Tuzla

Autor Neo, Studeni 24, 2007, 15:15:43

CroHerc

Puno bolje izgleda bez onih poklopaca , još kad bi ratkape malo ujednačio bilo bi savršeno. ;)

elvis

Nema se tu sta ujednaciti,te ratkape je fabrika tako postavila

CroHerc

Citat: elvis  u Srpanj 23, 2009, 17:40:22
Nema se tu sta ujednaciti,te ratkape je fabrika tako postavila
Prva i  zadnja OK ali ova u sredini neapše nikako . Trebao bi staviti običnu neoplanovu punu kao što je zadnja.

elvis

Postoje ratkape posebno pravljene za prvu (ili pratecu) osovinu i za pogonsku,odnosno za osovinu s duplim tockovima,na ovom autobusu je svaka ratkapa na svom mjestu,a to sto ti govoris ne bi licilo ni na sto kad bi se tako uradilo,u tom slucaju ni oni poklopci se ne bi mogli staviti na pogonsku osovinu

Neo

Ovo su orginalne ratkape fabrika ih stavila ali nekad u dogledno vrijeme cu mu staviti ratkape od novog starlinera ali naravno orginalne a ne one iz Turske. Elvise svaka cast na fotografiji...A i vozac je tvoj imenjak... ;D
je zakon

CroHerc

Citat: elvis  u Srpanj 23, 2009, 19:36:31
Postoje ratkape posebno pravljene za prvu (ili pratecu) osovinu i za pogonsku,odnosno za osovinu s duplim tockovima,na ovom autobusu je svaka ratkapa na svom mjestu,a to sto ti govoris ne bi licilo ni na sto kad bi se tako uradilo,u tom slucaju ni oni poklopci se ne bi mogli staviti na pogonsku osovinu
Nisam ja nigdje rekao da nisu orginal tvorničke , nego kažem da bi bolje izgledalo da su iste .

Ali ovaj je predobar , pa i da nema ratkape opet bi bio dobar .

elvis

Citat: Neo  u Srpanj 24, 2009, 06:43:53
Ovo su orginalne ratkape fabrika ih stavila ali nekad u dogledno vrijeme cu mu staviti ratkape od novog starlinera ali naravno orginalne a ne one iz Turske. Elvise svaka cast na fotografiji...A i vozac je tvoj imenjak... ;D

Bas mi je drago za imenjaka ;)
A i za ratkape se slazem s tobom,samo ih prelakirati u boju busa,mada mu i ove fabricke dobro stoje,ali s novim ce biti jos mocniji

elvis

Neo izgleda da ja bas imam srece kad su tvoji busevi u pitanju,ovog sam juce sreo u Donjoj Jablanici,prelazio sam preko nekih rupa na putu pa mi se slika zamutila

Neo

Vracao se iz Makarske a evo slike prije polaska za Makarsku...;) Inace svake sedmice jedan od mojih autobusa ide dole na more i vraca se u isto vrijeme...:)

I bas imas srece u kratko vrijeme slikao si sva tri moja busa...svaka cast...;)
je zakon

Neo

Ih Elvise gledam ja ovog svaki dan... ;D
je zakon

elvis

Citat: Neo  u Srpanj 28, 2009, 06:12:18
Ih Elvise gledam ja ovog svaki dan... ;D

Pa tako reci,zato ti oces udati Citya  :D
Znas ti sta valja,hehe

Neo

Necu ja da udajem City-ja jucer je covjek bio i uradio predracun za generalku za City-ja. Od mene ti je tesko uzeti nesto kad ja zavolim, i kad uzmes da znas da je kvalitetno odrzavano... ;)
je zakon

elvis

Ta generalka podrazumjeva ovo kao kod Spacea?

Neo

Tako je naravno sve isto...:)
je zakon