Elle Travel, Tuzla

Autor Neo, Studeni 24, 2007, 15:15:43

Nešad

Cityliner vise nece biti isti bez Elvisa

Nešad

Svka cast na vrhunskoj usluzi i najboljim vozaacima na svijetu...nadam se da cu i ja biti dio kolektiva u buducnosti dok polozim za autobuse jer vi ste najbolji.

elvis

Nešad

U Transturistu u Tuzli nema boljeg vozaca.

Nešad

E ljudi mislim da morate urediti Citylinera jer ona sjedista izgledaju zaista staro a i nisu naizgled lijepa jer su puno sarena,mislim da malo promjene nece stetiti.

elvis

To isto misli i vlasnik ove firme samo sto zbog posla nisu u mogucnosti trenutno da to vozilo spreme u servis,bit ce najljepsi Cityliner u regionu kad mu urade servis :)

Neo

Pocela je reparatura na Cityliner-u nadam se da ce biti jos slika, nece biti nekakvih noviteta na njemu kao nova maska i farovi sve ostaje isto stim sto ce se boja promjeniti. Nece biti izmjena ni na unutrasnjosti busa i to ce ostati isto kao i prije....Ako bude bilo kakvih slicica ja cu postati...
je zakon

Tomek

Svaka čast majstore, znači konačno stigao na red.. :) Jel nam možeš otkriti boju?

Neo

:) Naravno Tomek bice metalik zuta...
je zakon

Tomek

Bit će zanimljivo vidjeti, makar bih ga ja obojao u crvenu tako da svaki ima svoju boju :D

Neo

Ma necu Tomek zelim da standardizujem boju na busevima pa tako cim plavi sazrije za farbanje ide i on u zuto...:)
je zakon

svicar

Pozdrav, pratim temu i jako mi je zanimljiva, predpostavljam da su motori OM402LA ili eventuelno OM422LA, koje ulje koristis i dali si mjerio potrosnju, sa klimom ili bez.

Neo

Svicar ne znam ti ja to po tim oznakama samo znam da su svi 381 KS i dva su euro 1 a u starlineru je euro 2. Koristim Valvoline ulje i potrosnja im se krece od 24 do 30 litara.
je zakon

svicar

24 litra je  stvarno ok,polako ulazim i ja u te vode,polazem na ovom busu:)

http://www.fahrschule-luzern.ch/

Na otvorenom tosi oko 22 litra, sat voznje kosta 190CHF :-[ po zakonu moram voziti minimalno 24sata ,uzas, ali ako prezivim to eto mene u vasim vodama ;D

Neo

Elle travel se ponovio sa jednom tegljacem u pitanju je Volvo FH12 460LS ex Tadic Transport...Smile
je zakon