Elle Travel, Tuzla

Autor Neo, Studeni 24, 2007, 15:15:43

lerotai

eto da ti i ja cestitam ;)

autobus je zaista jako lijep i moci ce posluziti ;) hehe

stvarno je lijepo viditi da neko (pogotovo iz bih) drzi do autobusa i do firme ko ti
no sikiriki

ahmoo

Morat cemo ja i fifi ovdje organizovat neku kao ekskurziju pa da nas ti NEO vozis....Mislim da bi to bio veliki uzitak i da bi se pamtilo citav zivot :D
:D :) :D ;)

Neo

Nema frke Ahmoo moze, da se sta organizuje...
je zakon

mb0404

Neo

Svaka cast Manoplan I Tomek ja sam cekao kad ces ih uhvatiti u Zagrebu. Vidio sam da si jucer slikao sa HR Velesajma i znao sam da ces i danas biti tamo... ;) ;)

Uz nasa dva busa smo poslali jos dva iznajmljena od TD Tours i Huselja. Na zalost Starliner je bio u Dubrovniku pa nije uspio stici za Zagreb...
je zakon

Tomek

ALi gazda, trebao si nam i Starlinera poslati  :D
Kažu dečki da je svemirski brod... Inače, ne znam šta im radiš, ali kažu dečki da nema boljeg gazde u BiH. ;D

Neo

Ma malo ih udarim koji put i onako zastrasim da pricaju za mene ovako... :D :D :D
Ovo je naravno bila sala, inace i momci su dobri cuvaju mi buseve i tako se to sve slaze. U biti imamo jednu lijepu i malu ekipu radnika u agenciji naravno na celu sa direktoricom i naravno sa mnom. Jeste Starliner je prava bomba i mogu vam reci da mi je bilo krivo sto nije isao za Zagreb, ali eto bio je u Dubrovniku malo...
je zakon

maky

Ako smijem samo primjetit, a gdje je desni retrovizor na Citylineru  ???

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

manoplan

Citat: Neo  u Studeni 15, 2008, 17:15:52
Uz nasa dva busa smo poslali jos dva iznajmljena od TD Tours i Huselja. Na zalost Starliner je bio u Dubrovniku pa nije uspio stici za Zagreb...

Mislim da imam i Huselja  :)
Dečki ti paze na Neoplane kao da su njihovi. Retrovizore sa ljubičastog su uredno skinuli da ih netko ne ''popali''  :)

Neo

Na ljubicastom su retrovizori oni na skidanje i oni se obavezno skinu ako nema vozaca u prisustvu. Ovaj djecko inace sto vozi ljubacasti pazi na ovaj bus kao na rodjeno dijete naravno kao i covjek koji vozi zuti bus
je zakon

aaaaa

Citat: Neo  u Studeni 15, 2008, 17:15:52
Svaka cast Manoplan I Tomek ja sam cekao kad ces ih uhvatiti u Zagrebu. Vidio sam da si jucer slikao sa HR Velesajma i znao sam da ces i danas biti tamo... ;) ;)

BTW Starliner viđen u Sarajevu u četvrtak čini mi se (nisam siguran) kod RTV doma... ;) ;)

aaaaa

Citat: Neo  u Studeni 15, 2008, 17:29:09
Na ljubicastom su retrovizori oni na skidanje i oni se obavezno skinu ako nema vozaca u prisustvu. Ovaj djecko inace sto vozi ljubacasti pazi na ovaj bus kao na rodjeno dijete naravno kao i covjek koji vozi zuti bus

Primijetio sam to jednom prilikom na parkingu sarajevske željezničke stanice, momak je odmah nakon parkiranja "pristupio" skidanju retrovizora. Sjećam se da su vozili djecu osnovce

Tomek

U Zagrebu na autobusnom kolodvoru većina Neoplana iz 90-ih skida retrovizore jer inače do jutra nestanu... Ima puno primjera u topicu Čazmatransa gdje smo slikali njihove N116 navečer i ujutro bez retrovizora..

Neo

aaaaa u pravu si za Starlinera on je bio 3 dana u Sarajevu pa je otisao za Dubrovnik jedan dan i danas je opet u Sarajevu do jedan sat.
je zakon

Neo

Evo mene opet sa slikama nisu nesto posto je bio mrak...

4 musketira... ;D ;D

Toliko za sada... ;) ;)
je zakon