Slike iz Zagreba 2012.

Autor conecto, Siječanj 03, 2012, 09:45:57

Mirta

Nikad ne reci:"Nikad!".

822DoDo

Nisam znao da ovih jos ima umjesto novih aparata  ;D
gbr.514
Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

marin

Imaš tih aparata u još hrpi NG 312  :P

buSHunter795

106 naprijed

108 također novoofarban

110

očekujemo još 100 i 104! (plus VG-čke) 8-8

sokre

110 izgleda kao nov. Odlično su ga sredili - vidio sam ga u Botincu, novoofarbane felge su mi odmah privukle pažnju.

Shole

i Tomek će bit zadovoljan jer je gornji dio poklopca hladnjaka ispravno ofarban  :)evil

BTW, koliko su otprilike prešli ovi prvi NL-ovi iz '99?  Ipak je već 13 godina u toku. Jel preko milijona ili su tu negdje ?

Tomek

Oko milju i dvjesto, neki malo manje, neki malo više. Imaju više km od NG312 koji su 2 godine stariji.

plavi ZET-ov bus volim

Mihaljevac: Pričam ti priču

bus123
bus123 bus123
bus123 bus123 bus123

I ljudi, kaže se milijun. :)
Molim cijenjene članove foruma autobusi.org i njegove posjetitelje da NE KRADU fotografije. Pod krađom mislim na njihovo (pred)stavljanje na druge internetske stranice (s ili bez prethodne modifikacije) kao vlastite i/ili bez navođenja izvora ili autora.

221

Bio sam na proputovanju kroz Veliku Goricu, pa rekao sebi idem naći taj APVG.  :) Danas je nedjelja, kolodvor u VG je prazan, puno buseva u garaži.

Ulaz

Ergela vidljiva s porte

Braća iza rešetaka

Rešetka hladnjaka propisno ofarbana  ;D

816 iz dva kuta

806, ležeći 810, 881 i 812

Guma i felgi k'o u priči - inače, crne felge fenomenalno izgledaju na MAN-ovima

Ostalo

424, 343 i 818

plavi ZET-ov bus volim

Subotnje kasno poslijepodne:

Molim cijenjene članove foruma autobusi.org i njegove posjetitelje da NE KRADU fotografije. Pod krađom mislim na njihovo (pred)stavljanje na druge internetske stranice (s ili bez prethodne modifikacije) kao vlastite i/ili bez navođenja izvora ili autora.

marin

Jučer sam baš vidio taj  gbr.330 kojem nije radio displej, i nisam mogao dokučit na kojoj je liniji bio?

MAN19464

nedjeljom iz pavg-a izlazi samo 4 autobusa (uvjek novi).

Tomek

Nikad bolji autobusi u APVG. Još da ovi sa 400 dobiju 800 garažne br bilo bi super.

221

To i ja velim! Ako bacite malo pogled na stanje od prije par godina, ovo danas je znanstvena fantastika.
Stanje od prije par godina - slikano od kolege Portosa:
http://www.autobusi.org/forum/index.php?topic=272.0

MAN19464

da i to se dogodilo preko noci tj. u vrlo kratkom roku promjenio se cijeli vozni park, samo je ostao gb.850 od one ekipe i sad je definitivno najgori bus za vozit pa cak je bolje vozit 801 i 805 nego 850, ali posto je jako rijetko na raspolaganju rijetko se vozi po linijama vise je u arz-u