Slike iz Zagreba 2012.

Autor conecto, Siječanj 03, 2012, 09:45:57

GT-R

Ovako je to danas izgledalo na Kvatriću, slikano prije nekih sat vremena.



gbr 453 na 276




gbr 503 na 217


Da bi se ušlo u bus doslovno se moraju noge smočiti u snijegu! Sramota...
A iza stanice se skupljaju potpisi da se napravi tramvajska linija od Kvatrića prema Savišću (rutom kojom ide bus 217 za Petruševec, Heinzelova-Radnička)

sokre

Bio je Bandić na Zagrebačkoj panorami i rekao da je sve ok. A i danas je bila pressica direktora Gradskih poduzeća koji su čistili snijeg i svi su rekli da je sve super i da ako itko misli da oni nešto nisu očistili, da ti koji to tvrde da lažu.

Sada gledam ove slike, pa se pitam ........

Pa nije Kvatrić neko bezvezno okretište da je zadnje po redu za čišćenje.

221

Očistila bi se stajališta kad bi gospoda, koja se voze u Passatima s grijanim kožnim sjedalima, odlučila provozati se busevima ZET-a. Uz to, potrebno bi bilo osigurati barem 3-4 kamere i performans može početi. Budući da toga nema, poruka za raju od njih - tko vas je..!

sokre

Tko nas j.... kada se damo ..

Recimo, danas sam vidio na telki glasnogovornika ZET-a kako daje informacije HTV-ovoj ekipi, i to sa prve stanice 221 (kod pekarne). A vani sunčano. Pa što je radio doma u to doba i zašto su oni morali doći do njega da im kaže kako promet funkcionira normalno, a da je sva krivica za subotu bila na ralicama koje su bacale snijeg na tračnice.

Za supstituciji buseva umjesto tramvaja koji nisu vozili, e to su ga zaboravili pitati, a i on se nije, eto, sjetio malo o tome.

221

Pitao bi ja njega kako su ralice uspjele baciti snijeg na prugu u npr. Vukovarskoj, Av. Dubrovnik i svugdje drugdje, gdje je pruga odvojena od ceste? Gdje su ZET-ove ralice?

Je li bio pametan potez poslati niskopodne tramvaje na neočišćene pruge? Tako da su se jadni niskopodni doslovno ukopavali u snijeg ili iskakali iz tračnica.

Neću više OT ali masu je tu pitanja na koja se nikada neće dobiti odgovor osim pripremljenih fraza i ''izjava''. A gospon iz TV emisije se vjerojatno previše naradio u subotu pa je uzeo bolovanje.  ;D ;D

sokre

Da, bolovanje u Orlandu.

Završavamo sa spamanjem ovog kvalitetnog topica.

822DoDo

Das Beste oder nichts. MB

tamlover

109 danas na Savskoj! Nažalost nisam mogao bolje. Uglavnom, taj autobus danas je bio totalno beskoristan, po Savskoj se vozilo više od pola sata od Savskog mosta do Vukovarske. U ovom slučaju bila su dva zaredom, drugi je bio odmah iza ovog kombija koji se nazire na slici.
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

GT-R

Par postova iznad sam stavio slike neočišćenih ugibališta na Kvatriću.
4 dana poslije stanje je isto, očito se čeka da se snijeg sam otopi.





Tomek

Čeka se da netko na tom ledu padne pod autobus. Pozitivna stvar je kaj od vikenda stiže malo veći plus po danu pa će se početi otapljati..

221

Opet ću malo OT, ali moram kada vidim ovaj nered, peti dan nakon što je pao snijeg. Naime, danas sam razgovarao s jednim gospodinom vezano uz brda snijega koja nitko neće odvesti. Rekao je
da su se prije, kad je pao snijeg, otvarali šahtovi i snijeg se jednostavno gurao u kanalizaciju. Zašto se to danas ne radi? Također, sjećam se da se na obali Save kod Mosta slobode istovarivao
snijeg koji se kamionima dovozio iz grada. Niti to se više ne radi, samo se zgura lijevo ili desno. Pogledajte na što sliči križanje Av. Dubrovnik / V. Holjevca, gdje se dvije trake za skretanje prema
zapadu, sužavaju u jednu zbog brda snijega!

marin

A sta onda reci o ovome, naime danas sam se vracao sa 109 kom na crnomerec I u busu je bio jedan invalid sa kolicima te je vozac zbog brda snijega morao uci prema terminalu kako bi iskrcao invalida I onda nazad kroz terminalna svoj peron

421

Citat: marin  u Prosinac 14, 2012, 20:58:10
A sta onda reci o ovome, naime danas sam se vracao sa 109 kom na crnomerec I u busu je bio jedan invalid sa kolicima te je vozac zbog brda snijega morao uci prema terminalu kako bi iskrcao invalida I onda nazad kroz terminalna svoj peron
Ovo više spada u temu http://www.autobusi.org/forum/index.php?topic=12326.0  iako je slika dobra.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

822DoDo

Das Beste oder nichts. MB

Tomek

Evo nam i slike novopoplavljenog gbr 104 -- još je ostao gbr 100 i svi solo autobusi u APP-u će biti skroz plavi

Na Selskoj ulovljena dva 109 zaredom, na Citaru se vidi nova reklama straga

652

806