Slike iz Zagreba 2012.

Autor conecto, Siječanj 03, 2012, 09:45:57

GT-R

Neko jutro ja vidio gbr. 108 na liniji 108  ;D
Ima i gbr. 226 naprijed validator.

tramvajac 92

Ima njih puno naprijed validator.

marin

Nabroji mi neke podsusedske Citare G II koji su sad trenutno u podsusedu i imaju validator napred.

Ivan

Citat: marin  u Travanj 20, 2012, 13:56:14
Nabroji mi neke podsusedske Citare G II koji su sad trenutno u podsusedu i imaju validator napred.
Ma ima ih već tjednima...

telige

Nema me.

Mirta

Vlakić ,,Prijatelj djece", svojevrstan zaštitni znak Jelačićeva trga. Vozač iznimno prijazan i susretljiv. Zna za forum i i rado se slikao.

Nikad ne reci:"Nikad!".

Tomek

Marek

tomekk

Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

plavi ZET-ov bus volim

Danas je početno-krajnje stajalište linije 121 premješteno na svoje originalno (bivše) početno-krajnje stajalište, zbog radova na križanju Čileanske i Kerestinečkih žrtava.
Bit će slika kad nađem vremena za njihovu obradu. Za početak, evo jedne zguza:

Molim cijenjene članove foruma autobusi.org i njegove posjetitelje da NE KRADU fotografije. Pod krađom mislim na njihovo (pred)stavljanje na druge internetske stranice (s ili bez prethodne modifikacije) kao vlastite i/ili bez navođenja izvora ili autora.

plavi ZET-ov bus volim

Evo ga, jedna obična i dvije dorađene:

Molim cijenjene članove foruma autobusi.org i njegove posjetitelje da NE KRADU fotografije. Pod krađom mislim na njihovo (pred)stavljanje na druge internetske stranice (s ili bez prethodne modifikacije) kao vlastite i/ili bez navođenja izvora ili autora.

822DoDo

Danas na 270...odlican bus samo steta sto klima ne radi

i pomalo zastarjela ali dobra unutrasnjost

Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

dean25

Pozdrav DoDo!
Fotke su ti odlične!
Molba:
Nemoj ubuduće sjedati za upravljač,tam u Blaguši gdje ste ti bili ti i Adil,vas isto može netko fotkati,a znaš dobro koliko je s*anja bilo kad si zadnji put završio u 24sata.
A Adil je inače dugogodišnji djelatnik-usudio bi se reći među Top5 vozača u APD,a dobro znaš da mu pojedinci stalno podmeću i da mnogi bi jedva čekali da mu se nešto loše dogodi.
Nažalost,takva je stvarnost u kojoj živimo.
Samo ti fotkaj i dalje,al za volan ne sjedaj.
Molim te da se urazumiš.
Vidimo se!Pozdrav!
P.S.Ovo sam stavio javno,samo zato jer bi opet moglo biti velikih problema,ukoliko se naš DoDo ne urazumi.

tramvajac 92

Dubec, utorak:
650 za Glavnicu donju, pauza do 12:50

465 za Lužan preko Seveta (polazi u 12:15)

477 za Goranec preko Sesveta (12:15)

477 za Goranec preko Markovog polja (12:15)

Ovaj je upravo došao iz Sesveta. Nastavlja dalje u 12:23

Za kraj na 223. Polazi u 12:20

Tomek

Malo sa Kaptola danas
16 - netko je kupio jedan ovakav midi u Hr.(rabljeni, bijeli), sumnja se da je iz Istre, pa ako netko zna više neka piše na forum

696

I nešto skroz posebno, 442 je danas vozio krug po gradu nogometaše Dinamo koji su time slavili dvostruku krunu.
Vozač je bio jedan poznati gradski šminker  ;) te mu je time iskazana posebna čast