Slike iz Zagreba 2012.

Autor conecto, Siječanj 03, 2012, 09:45:57

Tomek

A dali su sređeni ovi Lion's Cityji koji su u Dubravi u kratkom roku zapušteni, gbr 343-347?

Miho-x

Citat: plavi ZET-ov bus volim  u Kolovoz 01, 2012, 04:02:02

Sve to iz mog digitalca starog četiri godine (nedavno mu je bio "rođendan") + Photoshop (kako za koju sliku).

hah ženo božja a kako to sve stigneš pa to je dalekoooo 8-8 u svakom slučaju  čestitka i  pohvalnica
još ak imaš vremena  da zalijepiš neku fotkicu i na UVA. Podsused  8-8

Pooozzzzzzzzzz lepa naša Plava
mudra vožnja je partnerstvo za preživljavanje
zato kontroliraj se ili ćeš postati žrtva

MAN19464

Citat: Tomek  u Kolovoz 06, 2012, 21:37:13
A dali su sređeni ovi Lion's Cityji koji su u Dubravi u kratkom roku zapušteni, gbr 343-347?
da sredjeni su isli su jedan po jedan u hrv.leskovac i svaki je bio po dva dana na popravku, nasi u radioni su oprali detaljno motore i cistacice putnicki prostor pa sad to ipak lici na nove buseve.
jos da napomenem da se cesto brisu cepovi rezervoara i pere oko istih jel u pavg-u vozac toci gorivo za razliku od drugih pogona pa se gleda da to bude cisto kako se nebi mazali sluzbene uniforme

221

A drugi pogoni toče ovako:  ;D ;D

421

Od garaže APD do terminala GK ima 4 lijeva skretanja  bus123, a na liniji 221- 5 skretanja  bus123, što može uzrokovati curenje goriva iz rezervoara  bus123 kad je navečer  full napunjen za rani izlazak ILI nije dobro zatvoren čep na grlu  ILI brtva ne brtvi kako treba.
Fizika u zavojima čini svoje, ne nužno ljudski faktor u drugim pogonima. good_boy
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Tomek

Pa nije to bus koji su Lolek i Bolek slagali da mu curi iz rezervoara, to je ipak malo skuplja švapska mašinerija.

421

Da, ali Lolek i Bolek održavaju švapsku mašineriju na njima svojstven način. good_boy
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

plavi ZET-ov bus volim

Molim cijenjene članove foruma autobusi.org i njegove posjetitelje da NE KRADU fotografije. Pod krađom mislim na njihovo (pred)stavljanje na druge internetske stranice (s ili bez prethodne modifikacije) kao vlastite i/ili bez navođenja izvora ili autora.

plavi ZET-ov bus volim

Slijedi serija fotografija slikanih jučer. Ima ih preko 20 (!), stoga će biti raspodijeljene u nekoliko cjelina, redoslijedom kojim su uslikane.  8-8 8-8 8-8

1.

Molim cijenjene članove foruma autobusi.org i njegove posjetitelje da NE KRADU fotografije. Pod krađom mislim na njihovo (pred)stavljanje na druge internetske stranice (s ili bez prethodne modifikacije) kao vlastite i/ili bez navođenja izvora ili autora.

plavi ZET-ov bus volim

Slijedi serija fotografija slikanih jučer. Ima ih preko 20 (!), stoga će biti raspodijeljene u nekoliko cjelina, redoslijedom kojim su uslikane.  8-8 8-8 8-8   

2.

Jedna u vintage stilu:

plavi ZET-ov bus volim

3.

plavi ZET-ov bus volim

4. (posljednja)

221

Koja je razlika između ''zelenih'' i ''narančastih'' displeja?

Jer gledam sve te slike i samo su narančasti displeji uvijek nečitljivi ili polučitljivi (na Cacciamalijima i na 441 cabrio), dok su zeleni jasni.

Vjerojatno narančasti imaju nekakav refresh rate (frekvenciju osvježavanja) a zeleni ne.  ???

Shole

Zeleni su flip-dot na okretanje,  a narančasti su na led diode.  I jedni i drugi se lijepo i jasno vide uživo. Problem kod slikanja led displeja je što ti ruka malo drhti pa onda nastaju ove "rupe".  Pogledaj kako član Avtomontažafan slika iste te displejeve na slikama autobusa Promet-Split.  Potrebno je imat stativ bilo kakve izvedbe, samo da aparat nije u ruci

http://www.autobusi.org/forum/index.php?topic=12993.0