Tipovi autobusa na linijama 2012.

Autor conecto, Siječanj 03, 2012, 09:49:53

conecto

A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

plavi ZET-ov bus volim

Molim cijenjene članove foruma autobusi.org i njegove posjetitelje da NE KRADU fotografije. Pod krađom mislim na njihovo (pred)stavljanje na druge internetske stranice (s ili bez prethodne modifikacije) kao vlastite i/ili bez navođenja izvora ili autora.

tramvajac 92

Na 134 vozi 31, a na 115 144. Slike kasnije.

marin

Ako nisi slikao tada kad si rekao da je na 115, onda mi reci kako ces? To bi bas volio vidit.

tramvajac 92

Tomek

Još ćemo mi plakati za ovim starim NG-jcima ako ih odluće rashodovati kad dođu Citelisi u APP kao što se priča. Jedni od autobusa koji se najmanje kvare.
Neki dan je u večernjim satima NG312 gbr 137 bio na 109

tramvajac 92

A dok Citelisi dođu NG će imati 20 godina, što je sasvim ok..

t4

Što znači da će uskoro doći i vrijeme da će zglobni MAN-ovi autobusi izumrijeti u ZET-ovom voznom praku? Odu NGovci i još tih 10, 11, biodizelaša i pa-pa.

marin

Dobro Tramvajac ja samo pitam...da nebi bio  o-0 jucer na 212 Lions, a danas solo Citaro....katastrofa

tramvajac 92

Neće uskoro, biodizeli su ipak '04. godište (znači, do '34. smo mirni)..

Nije ni meni jasno zašto se toliko solaša pojavljuje na linijama (kad su neki angažirani za Hanžeka)..
Jedino ako Citari nisu masovno pokrepavali, pa ulijeće šta stigne.
Opet je na 115 solo..

Ivan

Citat: t4  u Rujan 06, 2012, 14:52:44
Što znači da će uskoro doći i vrijeme da će zglobni MAN-ovi autobusi izumrijeti u ZET-ovom voznom praku? Odu NGovci i još tih 10, 11, biodizelaša i pa-pa.
Pa gdje piše da se više neće kupovati MAN zglobnjaci? ??? Svašta se može dogoditi.
Uglavnom, ne vidim izumiranje baš uskoro (btw. NG 313 ima 1+11 komada i više ne voze na biodiesel), nisu stari, jako su kvalitetni i ne znam kako će baš brzo otići uz sve ove dugove, NG 272 i pogotovo zadnje EL 2x2 je zadesila Bandićeva bahatost, ali mislim da će zato i trenutne i sljedeće generacije opet morati fino odraditi cca 18 godina.

...
Nego, da se vratimo na temu, što točno prometnici u Dubravi već godinama izmišljaju sa solašima na 212 neće mi nikad biti jasno kad se zglobni mogu naći na 237 i 225 (a nije ni da su baš nužni na 218, 219 ili pogotovo 206 gdje imaju problema s okretanjem).

Tomek

Što se tiče otpisa, u planu je čim se sagradi punionica plina otpisati 15 MB O405GN2 i 8 MAN NG312.

tramvajac 92

lovac27

Već tri dana plinski na liniji y268. Jučer gbr 741,danas dva,jedan gbr.746

221

Taj 746 je u 18:05 otišao s GK-a s natpisom ''Autobus u kvaru''. Nije skrenuo u Vukovarsku pa prema APD-u, nego je nastavio prema NZG-u. ???