Linije - razno 2012.

Autor conecto, Siječanj 03, 2012, 09:53:10

MAN19464

dean25

Stanje u 13 sati:
Linija 109 i dalje prometuje obilazno Ozaljska-Vukovarska-Savska.

Od danas na snazi reducirani vozni redovi na pojedinim autobusnim linijama.
Više na zet.hr

sokre

Opet redukcije? Samo da mi ne diraju liniju 150

tramvajac 92

Citat: sokre  u Prosinac 13, 2012, 14:29:58
109, 114, 115,  121, 172, 219, 221, 223, 234 i 268.

marin

Bit će zanimvljivo na 115, 172 i ovima sa GK jer i kad su svi autobusi, te linije su krcate, a vidjet ćemo kak će sad bit. Neka se snađu malo.

marin

U ovom trenutku sve linije kasne, a i tramvaji zbog urušavanja neke žbuke, pa vatrogasci...Uglavnom je gužva u gradu, u Vrapču se već sad počela stvarat gužva dole za skretanje za Špansko....

sokre

45 minuta sjedim u 107. Usao sam kod NSB-a u16.00, u 16.45 smo na stanici Savska....

A idem do Spanskog ....... Tko zna kada cu stici ..

Na ZET-ovoj stranici nema obavijesti da se kasni igdje ....

Ivan

Kako ih nije sram... Uz tolike cijene prijevoza sad opet redukcije, i to u najgore vrijeme, svi nekud idu prije Božića, a javni prijevoz je još natrpaniji jer ljudi, čini se, pomalo izbjegavaju automobile dok su vremenske nepogode...

Ne mogu se načuditi i izraziti koliko mi se gadi ovakav odnos prema mušterijama. Jednostavno sramota, nevjerojatno je koliko se loše gospodari toliko obilnim resursima kakve Holding ima. Treba se odselit iz ovog grada jer čini se da je na putu prema dolje ako ne dođe neka normalnija vlast, a to mi se ne čini izgledno.

Ivan

buljimir buljimir buljimir buljimir UŽAS, pa to čak nisu ni normalni reducirani vozni redovi kakve smo dosad gledali nego samo neki autobusi ispadaju, dakle onaj sljedeći kupi duplo više ljudi!!! Pa kako im uopće nešto takvo padne na pamet??? Zar su bili previše lijeni da slože normalni raspored ili izvuku neki ljetni? Ovo je izvan svake pameti.

sokre

Citat: tramvajac 92  u Prosinac 13, 2012, 14:40:18
Citat: sokre  u Prosinac 13, 2012, 14:29:58
109, 114, 115,  121, 172, 219, 221, 223, 234 i 268.

Pa sto jos mogu reducirati? Neka uvedu nedeljni vozni red na sve linije svaki dan.

Ionako cemo svi uskoro biti bez posla, pa necemo imati potrebe za muvanjem po gradu...

Ivan

Na kraju mi je najviše žao vozača koji dobije vozni red iza izbačenog, morat će cijeli dan slušat kako mu netko j... majku. Nadam se da sindikati mogu poduzeti nešto protiv ovakvih perverzija od voznog reda, nadam se da će se barem vozači probati zaštititi jer ovakvo nešto nikome ne može odgovarati (osim foteljašima kojima je lakše ne odraditi svoj posao). >:(

tramvajac 92

Volio bih znat razlog redukcija.. kao da se nije moglo strpit još tjedan dana..

221

Ohoho, ovo je već drugi put. Prvi put za Sve Svete, evo opet pred Božić. Jel su opet u pitanju bolovanja i/ili godišnji odmori?

A čemu služi redukcija na 114 i 219, linijama koje ionako prorijeđeno voze? Ovim one postaju neupotrebljive, čak bi bolje bilo da ih ukinu na tih tjedan dana.

114 ima alternativu tramvaj i 115, a 229 bi mogao ući u Sloboštinu i time pokupiti putnike (kao što radi nedjeljom).

tramvajac 92

Zanimljivo, nikad nema redukcije npr. na 125, 118 ili 220..
Ta redukcija služi da bi se putnicima koji koriste te linije zagorčao život.
Od okretišta Sloboština do SR Njemačke i stanice ima max. 350 metara, dakle može se i bez te linije. (privremeno)

dominik,

Citat: tramvajac 92  u Prosinac 13, 2012, 20:06:24
Zanimljivo, nikad nema redukcije npr. na 125, 118 ili 220..
Nemoj prizivat vraga :)evil, na 118 je i ovako gadno ovih dana ;D