Lasta Beograd -- razno

Autor maky, Travanj 26, 2008, 13:15:24

Marko9056

izdrzace lasta,uveliko je pocela sezona

Shoffer 018

Samo da te pitam-vozio si po Evropi-koliko Berkhoffa u floti ima Blaguss,Touring;gore niko ne kupuje VDL,a i da ti budem iskren Berkhoff je strasno neudoban za visoke ljude, znam po sebi vozio sam se ne jednom...ne mislim ja nista loše u vezi toga ali ti busevi se otplaćuju po pet godina,a posle već nisu nizašta-isterane niko neće da ih kupi,na to sam mislio...a plate su u Lasti redovne... i mnogo veće od onih u Ekspresu,ja ne radim više tamo...ali nekada jesam-tada smo mi imali tri puta veće plate od vas u Lasti...

mirotvorac

Blaguss uglavnom ima samo Setre,dok Touring fura Setre,Mercedese i Neoplane.

Marko9056

stiglo je novih 10 dafova.  .koji sad idu za Mladenovac,Obrenovac,Sopot.

erobuss

Citat: Marko9056  u Svibanj 18, 2010, 16:49:22
stiglo je novih 10 dafova.  .koji sad idu za Mladenovac,Obrenovac,Sopot.

Super! Imaš li možda koju fotografiju?? Jesu slučajno redizajnirani kao ovaj na linku ispod ili su kao dosadašnji?

http://bertie.willemsen.fotopic.net/c1801287.html

Toma

Citat: erobuss  u Svibanj 12, 2010, 22:01:38
Kakve veze ima što su autobusi kupljeni na leasing? Tko to danas kešira lovu za nov bus vrijedan 250-300 tisuća €?
Svatko tko kupuje nov bus kupuje ga na taj način. Lasta može propasti samo u slučaju petljanja politike ili izvlačenja love iz firme u džepove određenih moćnika, kao što je bio slučaj sa Vojvodinom, CroatiaBusom i drugim firmama. Tolike linije i broj ljudi koje svakodnevno prevezu ne mogu biti put prema propasti, baš naprotiv!  ;)

Da se i ja umesam. Nek kupuju oni buseve kako god, ali da bi bili u fer trci trebalo bi da i mi manji prevoznici koji pokusavamo nabaviti nova ili novija vozila dobijemo BAR slicne uslove kreditiranja kao i Lasta  ;)

aaaaa

Citat: Marko9056  u Svibanj 18, 2010, 16:49:22
stiglo je novih 10 dafova.  .koji sad idu za Mladenovac,Obrenovac,Sopot.

Ti nastavio "truniti" po svom....ne radi se o DAF-ovima nego o Berkhoffima ili Berkhoffovima...

Marko9056

pa navika. nije sija,nego vrat.konto se krece od 9172 do 9181.veoma su slicni ovim predhodnim,samo nemaju nazad staklo vec lim,nemaju tv,i imaju drugacija sedista.

Marko9056

kako se stavljaju slike na ovaj sajt?

tomo

Citat: Marko9056  u Svibanj 18, 2010, 20:51:10
kako se stavljaju slike na ovaj sajt?
Postoji tema kada klikneš na Obavijesti ili na ovaj link http://www.autobusi.org/forum/index.php?topic=1306.0
Ukoliko imaš dodatnih pitanja, slobodno pitaj bilo koga...

aaaaa

Citat: Marko9056  u Svibanj 18, 2010, 20:48:52
pa navika. nije sija,nego vrat.konto se krece od 9172 do 9181.veoma su slicni ovim predhodnim,samo nemaju nazad staklo vec lim,nemaju tv,i imaju drugacija sedista.

ma pusti to navika...i nije to ni slično poredjenju šije i  vrata. Doduse isti slučaj imamo i u Sarajevu. Svi GRAS-ov vozači plave Karose nazivaju Renaultima iako oni imaju samo Renaultov motor i ništa drugo. Karosa je Karosa a Renault Renault

Marko9056

negas

Ti novi busevi bez stakla pozadi su polovni koliko ynam, video sam ih u garazi kad su stigli, negde u martu mesecu, ili preciynije kad je bio sajam automobila! Znam da su svi u pogone, a dva je dobila i Lastra Lazarevac!
Jesu polovni, ali dosta ocuvani, servisne knjizice sve ok...inace poshto su polovni stari je model, tj da kayemo uslovno Axial 70! (nisam bash siguran da li su svi 70. mozda ima i neki 50, mada ne verujem, svi su mi bili isti na parkingu).

The_Dubster

kakve sve katne buseve ima Lasta osim Ayatsa ???

danas sam vidio jedan u Sarajevu katnjak, al bio sam daleko pa nisam mogao da skontam koji je

damir050

Od kada Lasta vozi  za  Federalno Sarajevo , Da nije  Lukavica bila u pitanju  Dubster