Filmići sa ZET-ovim autobusima

Autor buSHunter795, Siječanj 04, 2012, 08:01:50

0530facelift

NL263 ;D  ;D  ;D
Ako su snimke starijih autobusa kojih više nema,molim te stavi ih što više.

jarebica

Hvala vam na pozitivnim komentarima. Nažalost, objavio sam sve starije snimke što sam imao. Znao sam da će publika voljeti NL 263. Iako su mi Lion's City iz 2009. najdraži, fale mi NL 263, svaki dan. Poseban je zvuk tih Euro 2 i Euro 3 motora, retardera i mjenjača u tom modelu... Osjećaju se živima. Mislim da mi je video sa NL 263 '99 definitivno najvrijedniji.

Video snimaka nemam, ali imam nešto snimljeno zvukova motora, više iz '03 nego '99, možda složim nešto.

0530facelift

Jel imaš možda video sa 0405N2?
Ili možda solo O530 citara?

jarebica

Nemam, nažalost. Mislim da nitko nema solo Citare, a O405N2 ima KvasmoTube.

0530facelift

Ah šteta,pošto mi baš fale solo citari. Kvasmotube ima sve živo al je većina toga katastrofa kvalitete. Ako ne išta zvuk motora se dosta dobro i kvalitetno čuje(a to je najbitnije.

421

Od 1:06 (poslije bivše TUZ (Tvornice ulja Zagreb)) D4 odlazi prema Kvaternikovom trgu nakon (ne)uspješnog tegljenja bijelog TAM 261 601,602?
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

0530facelift

Kako je Zagreb nekad bio lijep,uredan,čist,bez grafita,takla,smeća,ostalog vandalizma,ulice oprane bile...
Ljudi su isto bili pristojniji,uredniji,pristojno obućeni/odjeveni,bio je red. Danas i nekad,nebo i zemlja.

PS:Zašto su nekadašnji TAM-ovi bili bijeli?

Glavni arhivator

Nada je najgori neprijatelj mladog čovjeka.