Auto promet Sisak – fotografije

Autor tamlover, Studeni 24, 2007, 15:41:13

petrinjausrcu

Zapalio se Isuzu

http://www.sisak.info/pozar-na-skolskom-autobusu/

U četvrtak, 10.12.2015. u 07:58 sati, došlo je do požara na autobusu u Novom Selu Palanječkom. Autobus je u tom trenutku prevozio školarce. Do dolaska sisačkih vatrogasaca vozač autobusa je započeo gašenje požara, a brzom intervencijom požar je ugašen u 08:07. Na intervenciji je sudjelovalo sedam vatrogasaca JVP Grada Siska s tri vozila te je utrošeno 15 kg praha za gašenje požara.

"Požar je brzo primjećen, vozač je adekvatno reagirao te nije bilo panike. Sva su djeca izašla iz autobusa bez problema. Kvar je bio na dovodu goriva i ubrzo će autobus opet biti u prometu." – rekao nam je direktor Auto prometa Sisak Dražen Majić.

markohinic5

Divota,bitno da će oni vratit to smeće u promet  russian_roulette

Đafer

Ima li itko sliku neoplana navodno je jetliner ex Čagalj tours
. . . uvalilo i mene . . .

markohinic5

Hmm ne znam ali čini mi se da je ex. Antonio tours

tomekk

Ex Antonio, a od Čaglja je stigao Cityliner kojem je već prvi dan policija skinula tablice tako da mi se čini da je već vraćen u Auto Hrvatska. Umjesto njega vjerojatno dolazi jedan Volvo.
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

mate

Novitet ex. Antonio Tours, jucer na Sisak - Zagreb

Dreamwalker

Imaju ga još od sredine listopada. Bio sam stavio upit u temu o nepoznatim vlasnicima, ali sam krivo zapamtio registraciju.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

markohinic5

Vidio sam prije 2 dana i  otokar vectio t,sad neznam dali je za stalno kod njih ili privremeno,jer ipak kupuju 17 novih autobusa  ;D

tomekk

Otokar ima ST table i također je u najmu.
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

sniff

Neoplan Transliner

mate

Tomek

mate

petrinjausrcu

tamlover

Vidio sam neki dan u Zagrebu nešto što ovdje nemamo izgleda, ali onako u zadnji čas i bez mogućnosti za fotkanje - čini mi se Iveco Daily putnički s natpisom Autoprometa na zadnjem kraju. Jeste to već viđali?
...i bilo je lepo i navek TAM bu....