Blue Line, Igalo

Autor arsenal, Travanj 09, 2008, 21:15:02

arsenal

MAN SG 220 gbr 106 danas je u Tivtu vozio djacke linije.

arsenal

Sanos S-213 gbr 123 koji vozi prigradsku liniju Tivat-Radovici-Plavi horizonti odmara u Tivtu.

arsenal

arsenal

Iliade gbr 7 i MAN Lion`s Coach gbr 16 vozili su neku ekskurziju, slikano iz auta u voznji pa su fotke lose.

arsenal

Iliade gbr 14 bio je danas jedan od sest njihovih buseva koji su vozili turiste sa cruisera "Insignia" iz Kotora na izletnicku "Montenegro turu".

Gbr 123 na liniji Tivat-Radovici-Plavi horizonti.

arsenal

arsenal

Gbr 31 na liniji Tivat-Prcanj-Kotor.

i jedan od njihova cetiri MAN-a Lion`s Classic ciji gbr nisam vidio u Kamenarima na liniji Kamenari-Igalo.

MAN Avtomontaza SG 220 gbr 106 koji vozi djake u Tivtu, okrece se u Lepetanima.

adriatica

Bez komentara >:( >:( >:(

BTW cini mi se da su to autobusi koji skoro svaki dan ujutro prevoze pripadnike crnogorske mornarice u Bar a popodne ih vracaju u Kotor, Tivat...Kroz Budvu vidim prolaze oko 16,30.

arsenal

Mislim da jesu, ali je ovo cini mi se, snimak napravljen ranije, prije nego sto su busevi prebaceni na "vojni zadatak" . Na ovom snimku su vozili djacku liniju Kotor -H. Novi....

adriatica

Pa tim gore, zamisli tog vozaca koga moze da napali par klinaca! 

arsenal

Citat: adriatica  u Prosinac 06, 2009, 12:26:33
Pa tim gore, zamisli tog vozaca koga moze da napali par klinaca! 

Ma budalu nije tesko zamisliti, takvih nazalost ima dosta, ali je neshvatljivo da im se u ruke dalje volan busa i zivoti 50 putnika!

arsenal

MAN Lion`s Classic gbr 104 na liniji Igalo-Kamenari-Igalo slikan danas u Herceg Novom.

arsenal

MB sprinter 312D gbr 133 na liniji Kotor-Prcanj- Tivat.

arsenal

Ikarus gbr 112 na djackoj liniji Kotor-Tivat.