Razno (2)

Autor shef, Ožujak 30, 2012, 22:16:14

Shole

Bari

Koliko košta cvikalica za drugu zonu kupljena izvan autobusa sa dva poništavanja?
KREPAT MA NE MOLAT !

kico101

Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Shole

Citat: Shole  u Siječanj 01, 2014, 20:09:51
Znam da smo ih negdje imali, al nemogu nikako pronać.  Šta mislite da li je ovo jedan od onih Riječkih ? 
http://static.panoramio.com/photos/large/58749567.jpg
Beograd Open Tour

Znao sam da smo imali ;).   Kolko se sjećam, nešto je bilo zapelo sa homologacijama.  Ista stvar ko sad sa plinskim Kapenama

zvone16

Evo da opet malo napravimo pogađalicu nakon dugo vremena.

Nema ih puno sa ovakvim sicevima.

Hint : nekoć je imao kod zadnje stropno svijetlo plavo :)

Koji je to GBR ?

ZvoneXp

lussin

699? Nisam iz Rijeke pa...

shef

E da, 699 baš ima plave stolice...
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

lussin

Pa dobro,napisao sam da nisam iz Rijeke ali da ću pokušat thumbs

M.A.N. boy

zvone16

Tako je, moramo nešto napetije pripremiti  ;)
ZvoneXp

Bocko

Nakon uživo iz ZET-a imamo i Uživo iz Autotroleja.
https://www.facebook.com/pages/U%C5%BEivo-Iz-Rije%C4%8Dkih-buseva/638854976150946
Smiješnih slika ima.
I jedna sa Sky foruma;

Na raskrižju D102/D8 za čvor Šmrika vozač Autotoroleja je vozio na suprotnoj strani namjenjenoj prometu od Krčkog mosta u smjeru Rijeke, usred noći stotinjak metara brzinom od 70km/h.

Boki651

Ne znam kad je ovo snimljeno, ali prje se iz smjera Krka nije moglo po novoj cesti za čvor Hreljin, tako da je lako moguće da vozač uopće nije u prekršaju.

Bari

Ova slika je nastala spontano jer sam se igrom slučaja našao na ovoj lokaciji, dva mogli bismo reći simbola ovog grada. I dok se onaj koji mi pratimo još i dobro drži, ovaj u pozadini, star čak 114 godina je na aparatima. Riječka industrija je prošlo svršeno vrijeme, ali ne treba nam još ljudi na ZZZ

KREPAT MA NE MOLAT !

dragec52

lussin

Kladio bih se ali ne smijem,nemam 18.... ;D