Razno (2)

Autor shef, Ožujak 30, 2012, 22:16:14

mivano

kigor

Free voznja u 584 se nastavlja

Shole

E da je samo u njemu

Bocko

Da li mi se to čini ili na vozačevom zaslonu ne pokaže ime/prezime sliku kao prije?

kigor

I prije na dosta buse nije pokazivalo, barem koliko sam vidio

lussin

Na jednom SU240 sam jucer vidio tabelu 2A Zap. Zamet. Izvucena neka prastara ili se opet promijenilo?

Bocko

Sindikati će u srijedu dati konferenciju za medije gdje će predstavniti svoje nezadovoljstvo i stanje u Autotroleju
https://www.facebook.com/Sindikat-voza%C4%8Da-i-prometnih-radnika-Autotrolej-Rijeka-1484604295177535/?fref=nf

shef

A pod koji sindikat spada Burić? C'mon... >hammer<
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Bocko

Prvo dvoje je iz sindikata, stanje u Autotroleju je loše o tome se i ovdje pisalo. A drugo dvoje se udružilo s prvima, mi koji imamo grijanje preko Energa znamo da je 1000kn mjesečno nerealno, kao i ljeti 300kn, tko zna gdje novac curi... pa su se zajedno našla ekipa koji su nezadovoljni gradom. S time da Burić tu onda valjda malo promovira svoju stranku i govori u interesu sudionika. A zajedno nastupaju jer je plan spojiti Energo i Autotrolej u tvrtku "Poslovni sustavi" pa neka još veće igre započnu.

shef

Znaš kad će se nešto pozitivno dogoditi? Kad zaustave prijevoz ili kad se dogodi nesreća (nije da zovem vraga, ali samo je pitanje vremena s ovakvim smjenama).
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Bocko

Po meni bi sindikat(i) koji doista jesu sindikati a ne prividno naći rješenje.
Nedavno sam u autubusu sjedio sprijeda i čuo vozača kako priča s poznanikom kako je stanje loše u Autotroleju, da se ljudi mijenjaju kao na traci, puno dobrih vozača je otišlo zbog stanja u sustavu, da imaju i zovu umirovljenike da im voze, kako imaju 18 umirovljenika koji voze autobuse, da ne mogu službeno voziti više od 100 sati mjesečno ali voze pa im se to prebacuje za sljedeći mjesec, da i on razmišlja o otkazu itd. I još onda kao da je od kolega čuo da je problem i preskupi sustav Citycard kojeg plaćaju i ugovori, da novca ima za sve samo ne za plaće itd.

Mislim da bi trebali uskoro zaustaviti na jedan sat ili jedan dan autobuse i prosvjedovati jer je stanje sve lošije. To je bilo i u drugim gradovima a neka bude i u ovom.

MB Citaro

Citat: shef  u Ožujak 28, 2016, 18:25:03
Znaš kad će se nešto pozitivno dogoditi? Kad zaustave prijevoz ili kad se dogodi nesreća (nije da zovem vraga, ali samo je pitanje vremena s ovakvim smjenama).

Nesreća se već dogodila ali se o tome šutilo, sreća je samo što je bilo u krugu firme pa nisu bile veće posljedice.
Penzioner koji je vozio bus završio na hitnoj, 2 busa i 2 minibusa uništena, a što da je netko od vozača ili mehaničara bio između tih vozila?

tramvajac 92

Dobro je dok su samo autobusi, željezo i plasitiku možemo popraviti, a ako neko pogine ne možemo.

NP-549

Na kraju će bit  pojeo vuk magare.  Nažalost