Razno (2)

Autor shef, Ožujak 30, 2012, 22:16:14

echo

Kako su sve slike sa Imageshacka isparile, uplodao sam ih na Flickr.

https://www.flickr.com/photos/140992541@N02/albums/

Matija87

e baš sam to htio pitat , zar se ne mogu nikako starije slike na forumu "obnovit" odnosno da opet budu vidljive ?

echo

Najvjerojatnije ne. Uploadat sve isponova. Savjetujem Flickr.com, najpouzdaniji sajt za to

mivano

Izvor: Fiuman.hr

http://www.fiuman.hr/video-zbor-odusevio-mini-koncertom-u-busu-autotroleja/

"Ne kaže se uzalud kako male stvari najčešće vesele ljude, pa stoga ni ne čudi da je protekle nedjelje pravo oduševljenje izazvao "mini koncert" zbora Štorija koji se održao tijekom vožnje autobusom Autotroleja.

Sve to "ovjekovječila" je kamera dnevnog lista 24 sata, koji je uživo putem Facebooka prenosio dio njihovog nastupa. Sudeći prema reakcijama, građani su očito željni takvih ugodnih iznenađenja.

Dobili su više stotina pozitivnih komentara, a prešli su i brojku od dvije i pol tisuće dobivenih "lajkova". Pogledajte i sami njihov sjajni nastup kojeg je vidjelo već više od 135 tisuća ljudi."

mivano

Izvor slika: NL
Večeras autobusi čekaju zbog prometne nesreće u Strossmajerovoj, auto se prevrnuo na krov.

421

EUROline Zagreb, 19.3.2005.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

man323

Ove smo slike već imali jednom na forumu.

lussin

Ovako dobre slike jamačno neki servis pojede

man323

Znamo to svi, ali ja sam ih nedavno ugledao kad sam malo pregledavao forum. Neka moderatori odluče što će sa slikama.

shef

Slike su prebačene ovdje, jer gle čuda nemamo posebnu temu za prve Conecte, a u onu temu ionako ne spadaju.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

mivano

shef

Samo kliknuo mobitelom u današnji tiskani Novi List. Dinosaur i Conecto u usporedbi
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Shole

Najprije sam mislio da je iz vremena kad je bus bio novi, al naknadno vidim da ima i klimu

Bocko

Autobusi imaju problem s privremenim kružnim na škurinju;

mivano

Odakle je ovo slikano? Dron?