Ostali prijevoznici i agencije u Dubrovniku

Autor dulib, Studeni 24, 2007, 16:07:12

miky

Ta čudna vrata su dobra, bus ima ja mislim 53 ili čak 55+2+1.

tomo

DU-377-CR danas u Osijeku.... kud je star, tu je i prepun djece bez ikakve table/oznake za prijevoz djece....

travego 580

Citat: tomo  u Svibanj 06, 2010, 19:00:54
DU-377-CR danas u Osijeku.... kud je star, tu je i prepun djece bez ikakve table/oznake za prijevoz djece....
http://i848.photobucket.com/albums/ab42/tomo0001/06052010409.jpg

E stvarno da nepovjeruješ  popularna "ČAČANKA" se dokotrljala u ravnu Slavoniju.Ja je nikad nisam vidio na cesti dalje od 5 km u okolo Dubrovnika(van rute shutela za turiste sa kruzera) a Tomo je slika u Osjeku.Svaka čast majstore na ulovu ovo možeš komodno u antologiske fotografije stavit.

Tomek

S originalnim stražnjim svjetlima izgledao bi puno puno bolje.

Inače, ja polako otvaram nove teme za DU prijevoznike i selim postove i slike iz ove teme budući da za sve prijevoznike u Hr. imamo zasebne teme pa zašto ne bi imali i za dubrovačke.

Tomek

Danas u Zagrebu viđen Isuzu Turquoise DU-455-EU -- budući da je išao u kontra smjeru nisam mogao baš pročitati vlasnika, ali kao neki Šubco ili nešto slično. Zna li tko više?

miky

Čačanka je prodana u Osijek. Sad Volvo nosi ovakvu reklamu i još sliku Dubrovnika, a vozač M.I.L.O. sad uživa u Volvovim voznim čarima poslije oranja u Neoplanu. Neoplan je inaće imao 57 mjesta...Isuzu-ov vlasnik je ŠUCO iz Ploča.

tomo

Citat: miky  u Svibanj 07, 2010, 23:56:06
Čačanka je prodana u Osijek. Sad Volvo nosi ovakvu reklamu i još sliku Dubrovnika, a vozač M.I.L.O. sad uživa u Volvovim voznim čarima poslije oranja u Neoplanu. Neoplan je inaće imao 57 mjesta...Isuzu-ov vlasnik je ŠUCO iz Ploča.
Onda je vlasnik "čačanke" STIL Tenja....  da li je na vlasnik "čačanke" bio neki M. K. ili tako nešto jer na vozačevim vratima ima tu naljepnicu sa vlasnikom, ali nisam uspio vidjeti odakle je...

Berlingo

Jedna malo na brzinu. Ova je igracka definitivno ona od neki dan, ali imate svi priliku upoznati najvecu lajavicu u mojem dijelu grada. Dona vas svih pozdravlja  ;D!

miky

maky

Citat: Shole  u Rujan 09, 2010, 19:09:10
Alo, nije za mene, šta niste voljni pomoć slobodnoj ženskoj od 20 i kusur godina !!??   Koji sste vi kavaliri, treba da ste pola Dubrovnika već preokrenuli i našli bus džabe, ja bi sigurno da treba u Rijeci
Da ja pošaljem iz Splita?!

Imam jedan krasan primjerak Neoplana, ipak je za slobodnu curu...  8)

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

miky

Od 01/12/2010 imamo novih 7 (sedam) prijevoznika. Naime 7 vozača nekadašnjeg giganta Atlasa preuzeli su autobuse i postali privatnici. Jedna zanimljivost, naime, niti jedan taj vozač do sad nije dužio autobus koji sad kupuje. Neki su vozili starije od onih koje su kupili, a trojica koji su vozili S415 HD i HDH sad su došli na starije autobuse. SRETNO IM SVIMA...

manoplan

Da, sretno im. I svaka čast na odluci koju su donijeli (iako je to možda nužno zlo.)
Nadam se da će bit posla i da će ih Atlas angažirati ako im zatrebaju dodatni autobusi.
Naravno, uz uvjet da i Atlas opstane  ::|

travego 580

Citat: miky  u Prosinac 06, 2010, 11:48:04
Od 01/12/2010 imamo novih 7 (sedam) prijevoznika. Naime 7 vozača nekadašnjeg giganta Atlasa preuzeli su autobuse i postali privatnici. Jedna zanimljivost, naime, niti jedan taj vozač do sad nije dužio autobus koji sad kupuje. Neki su vozili starije od onih koje su kupili, a trojica koji su vozili S415 HD i HDH sad su došli na starije autobuse. SRETNO IM SVIMA...

7 iz Atlasa + još 4 + još koji,iznenada uleti.Bem ti pa to je jedno 10-15 novih prijevoznika u poslu.Samo da se to neodrazi spuštanjem cjena,što nebi bilo dobro za nikog.Svaka čast novim treba se danas odvažit za takav korak.Sretno