NCP Prgin Šibenik

Autor dialogos, Travanj 24, 2008, 15:03:06

IKAS

Ja ne znam šta je tu zanimljivo???????

Tomek

Isuzu u garaži Jadrantransa u Splitu

Tomek

Šta se događa s njima? Isuzu je vraćen Presečkom, pa prodan Jambrošiću iz Čakovca!

niki

Nemaju više toliko radnika iz Splita, pa im se ne isplati...

actros

peron24

TAM 190 A 11P ŠI-780-A iz 1982. Povučen iz prometa krajem 2012. Sada stoji parkiran i krugu brodogradilišta. Još bi se mogao obnoviti i osposobiti za promet. Do 2006 je bio bijeli.

TAM

Evo ga da ne bi se reklo da nikada ništa ne slikam.  :D
Slika je takva kakva je, bolje nije moglo. Autobus je za svoje godište još uvijek u jako dobrom stanju, ali ne daj Bože da ga se ATP Šibenik dočepa.  russian_roulette
Dani ponosa i slave!

peron24

Slika nije extra ali korisna je jer prikazuje autobus straga i specifičan raspored prozora. Posebno su zanimljiva ova tri prozora iznad zadnje šajbe. Postoje tri takva i na prednjoj strani koji su obično bili lakirani ili zamjenjeni limom. Ovo 190 A 11P Autokaroserija.

Isuzu ŠI-104-DS je prodan Presečkom KR-284-CE, a od početka 2012 je u Murskom Središću kod Jambrošića ČK-548-FK

Shole

Posebno interesantni su mi izgledom isti ovakvi ali zglobni !  Ajde da vidimo dal znate koji je to model autobusa !?

STEFI- GRAF

Nisan siguran ali misilim da je prije NCP to bilo vojno remontno brodogradilište ex-jna i da je taj uščuvani Tam ostao od njih.Ja se sjećam na poćetku rata kad su selili iz vojarni da su od buseva imali dosta tamova a pogotovo takvih modela.To bi tribala šibenska ekipa znat.

zlikowszky

Meni su posebno interesantni bočni prozori. Ooooogromni su! Sjećam se takvih buseva u ex Zagorjetransu Veliko Trgovišće
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

NP-549

Mislim da nisu ništa veći nego na drugim Tamovima, al je ova serija niža jer nema onog dijela između gornjeg ruba stakala i krova, ovima ide krov odma poslje stakla.  I onda još ima ove manje kotače pa izgleda još niži.