Autotrans - fotografije

Autor markost, Studeni 26, 2007, 22:10:43

busfan

Ova je nova, sa novim sjedistima Route/Voyage
http://en.auto.de/magazin/showArticle/article/42436/Setra-Mit-neuen-Sitzen-zur-IAA

Svaka cast za slike, da vidimo ova nova sjedista detaljno, meni se iskreno neki detalji svijdaju, a neki ne :/
Cudi me da nema onih stolova na preklapanje?

Shole

S obzirom na to da je nova onda ima digitalni tahograf.  Pitanje je koliko vozača na Korčuli ima karticu, i koliko će ih dobit istu.  Dal to možda znači da će barem zasad preko ljeta 1379 bit  turizmu ?   Ako ju stave na Zagreb ili Sarajevo ond barem 5,6 ljudi mora imat karticu.

Shole

Ja vidim hrpu nelogičnosti na ovoj slici.  Nek netko doda još ako primjeti:

1.  Ogulinski bus na Dubrovnik-Trst   (vjerovatno kao rezultat hodočašća 10-ak buseva iz PJ Rijeka u Grčku)

2.  TABELE ---> nemogu ovako dokučit koja mjesta su ustvari umetnuti papirići, ali ova "glavna" tabela mi je ful čudna, dok ovu stražnju pak nikad nisam vidio. Vjerovato piše RIJEKA-TRIESTE ali problem je što su ove manje tabele starije generacije sa satom imale zelenu traku gore, a ne narančastu :-\

3.  Nikad viđeni treći brisač odozgora  buljimir

ikar

TABELE - Bit će da je temeljna Rijeka ona Ogulin-Rijeka. Ova Rijeka-Trieste je nova, vidim je često na popodnevnoj vožnji za Trst. (Ujutro nikad...).

Ovo je vjerojatno zbog blagdana produžena linija, zimi se vozi Trst-Split.

5AR

1114 (gost na liniji iz i za Rijeku), 1268, 1294 i 1175

1268

1175

1294

end al tugeder from bek sajd

ikar

Ma di su samo nabavili ove pret-historijske tabele na 1114. Vidio sam da ih imaju cijeli set (ZG-Novi, Ri-Novi, Ri-Rab)... Nebi imao ništa protiv, ali na tim se relacija razaznaje tek sa nekoliko metara udaljenosti.

kampanjac

peron24

Dvoje Riječana u Šibeniku: Setra 315 GT HD gbr.1102 na liniji RI-DU i trajekt Bartol Kašić

maky

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Shole

Hmmmm.  Kad je to bilo, i u koji (za kamo) trajekt se ukrcao ovaj Redžo ?

ikar

Citat: Shole  u Travanj 29, 2011, 01:50:47

Petar Hektorović - Linija 602 Split-Vis.

miky

Vidio sam na Korčuli novu S 416 GT HD vozi liniju Vela Luka-Korčula. Kad će biti slikana?

maky

Citat: ikar  u Travanj 29, 2011, 15:32:42
Citat: Shole  u Travanj 29, 2011, 01:50:47

Petar Hektorović - Linija 602 Split-Vis.
Vidi ovoga Ikara, sve zna...  ;D

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Tomek

S natpisom linije Vela Luka - Zagreb slikana u Požegi Bračka Specialka  ;D