Autotrans - fotografije

Autor markost, Studeni 26, 2007, 22:10:43

Tomek

Stalno njihovi autobusi voze oko Zagreba klince dok čekaju polaske za liniju.
Čuo sam da je jedna S315GTHD vozila u pauzi linije klince na Sljeme, vratila ih i bila iznutra poludemolirana(zavjese počupane, puno smeća), ali budući da u ZGu nema garaže s rezervom u takvom stanju je popodne krenula na redovnoj liniji nazad na more.

Tomek

Budući da je u Zagrebu otvoren cvjetni sajam Floraart bilo je podosta autobusa raznih prijevoznika među kojima je prednjačio ATR
Viđen u daljini jedan srebrni Marbus B4, putnički Sprinter, Iveco kombi gb1201, gb1297, gb1303, 997 i 1052, 1106.. Bilo je još par buseva, ali imamo ih stalno na forumu pa nisam se trudio pamtiti..
Evo slika onih na redovnim linijama

gb1003

gb1162 iz Rovinja

gb1270

gb1168 je danas otišao iz Zagreba za Povljanu na Pagu

5AR

1205

Slikano na Trsatu (da ne bi neko pomislio da je u Splitu zbog reg. na autu iza :D).

Na Floraartu je još bio i 1204 a petak iz Samobora u Veli Lošinj djecu u odmaralište su vozili 1044, 1153, 1253, 1267.

NP-549

Od sakud ponešto.  Jedna Delnička, jedna Bodulska, jedna Riječka i jedna Crikvenička.
Uvijek me zanimalo kako funkcioniraju ti "one way" izleti.  Dal nešto iskombiniraju ili su svi 4 išli prazni u Samobor.

Tomek

Večeras krenuo za Crikvenicu gb1297

A za Korčulu čekao gb1301

5AR

Citat: NP-549  u Lipanj 01, 2008, 19:53:58
Od sakud ponešto.  Jedna Delnička, jedna Bodulska, jedna Riječka i jedna Crikvenička.
Uvijek me zanimalo kako funkcioniraju ti "one way" izleti.  Dal nešto iskombiniraju ili su svi 4 išli prazni u Samobor.

Svi prazni za gore a 1044 je navodno iz Vrbovskog. Teško da se može iskombinirat za 4 autobusa odjednom.

NP-549

Neznam kako sad oni službeno vode Delnice / Vrbovsko / Ogulin.  Mislim da je ostala samo jedna garaža, i to Ogulin.  Doduše u Delnicama nije ni bila, a za Vrbovsko nisam siguran.  Primjenjen isti sistem ko i u Istri. 

shef

To se vodi kao PJ Gorski Kotar, mislim da je garaža u Vrbovskom. Obišao sam Ogulin širom i poprijeko, ali osim na kolodvoru nisam nigdje vidio parkiranih vozila.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

NP-549

Nema više uopće garaže u Gorskom Kotaru.  Ako je bus naručen za neki servis ili slično, onda ga se povuče praznog odozgora ili mu se da jutarnja Ogulin-Rijeka ili Vrbovsko-Rijeka,  obavi šta ima i popodne nazad.  Ako ne stigne onda šoletu daju neki rezervni Riječki  1066, 940, 1022....
Ali pretpostavljam da mora bit u G.K. neki prometni ured, i za to sam pitao dal je u Vrbovskom ili Ogulinu

5AR

erobuss

Tomek

gb1050 snimljena u Zagrebu u Voltinom naselju -- stvarno nemam pojma šta je tamo radila

Tomek

Jučer gb1299 sa tablom slobodni prijevoz u Zagrebu

Inače Bova od Gaje vozila neke klince na izlet po iz Zagreba.