Autotrans - fotografije

Autor markost, Studeni 26, 2007, 22:10:43

5AR

mansg313

5AR

1070

1108

i 1048

1295 sa rusakom od mlađeg ali većeg brata  ;D

Bari

1267 danas na Piramidi. Linija Rijeka - Novi Vinodolski

KREPAT MA NE MOLAT !

Tomek

Meni stvarno nije jasno otkud je Autotrans tog 1068 nabavio??

trebor_ttt

ah 1068... popularno znan kao "TURČIN" zvjer od busa...;)
1425, a 1306 u <3

Shole

Taj je bio prije u vlasništvu Gaje Križpolje, a odakle ga je on uzeo pitaj boga.  Jedini bus koji sam ja vidio da je imao pločicu O330.  Doduše nisam nikad uživo ni vidio ovakvog, oni kockasti talijanski su O340.

shef

Iznad vrata stoji pločica "Tourismo" što je znak da je proizveden u Turskoj kod tadašnjeg Otomarsana, današnjeg MB Türk, ovakvih autobusa ima dosta po zemljama istočne Europe, naročito Poljskoj i Ukrajini i naravno doma u Turskoj. Zaista je šteta što nema ni jedne slike kako je izgledao dok je bio kod Gaje i poslije kad je prebačen u ATR do uređivanja.
Postoje modeli s oznakama O303 Tourismo i O330 Tourismo. Ne znam gdje bi bile razlike, a evo za usporedbu O303 Tourismo Otomarsan (www.wowturkey.com):

a ovo je O330 Tourismo (www.phototrans.eu):

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Shole

man750

Ja sam naisao i na oznaku O304D za takav bus proizveden u Turskoj.
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU
Jedan u MakarskojMAN750 Autobus ispred svog vremena
- S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N -

Bari

GB 1320 jučer kod Malinske

KREPAT MA NE MOLAT !

5AR

Danas u Krku:

1006

i 1265...

...a u Malinskoj

1271

Bari

GB 1315 pored Orijentovog igrališta
KREPAT MA NE MOLAT !

Bari

GB 1175 danas u Rijeci, na Jelačićevom trgu.
KREPAT MA NE MOLAT !

Shole

Izgleda da je dotični gospodin imao nekakav bliski susret.  Zadnji blatobran i vrata su bez naljepnica, stakla su po svemu sudeć nova pa još nisu stigli zaljepit naljepnice, a najčudnije u svemu mi je to što zadnja vrata imaju nešto čudno umjesto stakla.  Kao da je neki lim ili plastika. Inače Regio nema zatamnjena stakla na vratima nego su ko i prednja šajba, a na ovom se uopće nevidi unutra ni kroz staklo na vratima, ni kroz ono malo ispred