Bregava Trans - Slike

Autor tamlover, Travanj 30, 2008, 19:26:44

elvis

Odavno me nije bilo pa se i u ovoj firmi stosta promjenilo,ovih dana svi su u pokretu,radi se punom parom..

A sad par slika:

MB 0303 prije par sedmica u bazi u Mostaru

Prosle sedmice sam sa ovim isao u Gracanicu,frend je vozio rukometase RK Bosna bh gas-a pa sam iskoristio priliku da odem s njim
slikano nakon utakmice ispred TC ETNA gdje smo bili na veceri

par dana poslije poskidane su mu naljepnice koje je imao

a u prosli petak je dobio jednu masnicu na lijevim vratima pa ce mu u narednim danima biti i to sredjeno,a i dobit ce novu reklamu..

Za to vrijeme ofarbana je prednja strana na 625-E-266 zbog toga sto je imao sitna ostecenja od kamencica

Tomek

elvis

Lijepe fotke Tomek,samo zamjerka sto nisi javio da dolazis...a u ponedjeljak ces moci uhvatiti ISUZU-a i Iveca,jednog od njih posto ce jedan doci na P.jezera,a jedan ce ici do Zagreba.. :)

elvis

Danas su preuzeli MAN ex Konjictrans,onaj krem-narandzasti... ;)

elvis

MAN je jos uvijek u bazi u Mostaru,izvrsen je detaljan pregled i zamjenjeno sve sto je bilo potrebno zamjeniti (gume,ulje,filteri,diskovi i sl.),a ja sam veceras uslikao jednog Iveca koji je bio u bazi u Konjicu...

A Mercedesu je sanirano ostecenje na vratima i nova reklama je vec odavno postavljena

elvis

Danas sam sa svojim drustvom isao u Mostar,posao je bio odvesti MAN-a iz mostarske u konjicku bazu jer u cetvrtak ide na prvu turu...

Kod tunela Crnaje izmedju Konjica i Jablanice su nastale prve dvije fotke

A slijedeca nakon parkiranja u bazu u Konjicu

steyr1985

Dugo bio parkiran u Ljubuškom ( kvar na mjenjaču ) valjda nisu imali love da plate kvar i eto završio u bregavi. Želim im puno sreće sa njim ali i dok je bio u Autohercu bio je  uvijek u kvaru.

elvis

Danas je obavio prvu turu i vozac kaze da je odlican,mjenjac radi savrseno,motor prede...u Konjictransu nije imao vecih kvarova osim tog mjenjaca,ali i to je sredjeno,mozda ce imati nekih sitnijih problema sad jer je lezao dugo,ali u Mostaru je detaljno prekontrolisano sve i sve sto je trebalo biti zamjenjeno zamjenjeno je,nije se stedilo na njemu...

elvis

MAN je jos uvijek u fazi sredjivanja,abd nakon sezone ako ne bude guzve ici ce na farbanje,a do tada vidjat cemo ga u ovakvom izdanju,uz mozda jos pokoju sitnicu :)

Man lion's coach

Prelijep je ovaj man..

elvis

Evo za balju jos jedna slika MAN-a.

A jutros je ukupno 11 autobusa Bregava-transa i Konjic-busa otislo u Srebrenicu..slikano jutros na Ilidzi par minuta prije polaska

Man lion's coach

;D Imao sam priliku sa njima putovati u Srebrenicu, zaista sve je bilo extra organizovano

elvis

Ovdje se odavno nista nije pisalo...

braća u Konjicu malo odmaraju..

elvis

MAN prije par dana dok je pauzirao u Konjicu sa grupom turskih biznismena koji su svratili u prodavnicu drvorezbarskih rukotvorina

i danas u bazi u Mostaru 3 brata

Man lion's coach

Hvala bogu da je sve dobro proslo, maloprije sam razgovarao sa vozacem on je i sad u soku.. a na autobusu pa gotovo da i nema ostete ili ja ne primjetim.. stakla su sva zdrava osim prednje sofersajbe.. Mislim da bi uskoro i mogao na cestu..