Bregava Trans, Mostar

Autor tamlover, Travanj 30, 2008, 19:26:44

elvis

balja apsolutno si u pravu,preporodio se otkako su mu nadjene i vracene zadnje ratkape...jos proljetos su skinute s njega,a tek prije par dana nadjene u skladistu... :D

Man lion's coach

bas mi je drago, nadam se da su sve na njemu :) Melem za oci .. ;D

elvis

Danas sam dobio jednu lijepu vijest,radovi na Neoplanu ipak nece potrajati toliko dugo koliko sam mislio,danas je premjesten na odjel za lakiranje,dakle ostalo je jos kitovanje,predlak i lakiranje...stakla su sredjena prije par dana,tako da mislim da bi mogao krajem januara izaci na put ukoliko poslije lakiranja ne potraje sminkanje u njegovoj bazi...

Bosnaexpres Doboj

Ostaje li ova šema ili ide u bijelo?

elvis

Ado

Dobro mu je se uklopila maska...bit ce prelijep kada se zavrsi  ;)

elvis

Nije jos gotov ali da se zna kako radovi napreduju

elvis

Jos par slika od moje zadnje posjete mostarskoj bazi

elvis

Neoplan je od jutros ponovo na cesti,bio je na liniji za Sarajevo,sutra opet isto :)

elvis

Neum 1999.god. ;)

Slika je skenirana..

elvis

Jos malo proslosti,MB 0303 u vrijeme dok ga je duzio baljin brat ;)

Opet povratak u sadasnjost,MAN jucer u bazi,u petak navecer gostovao je u Vogošći

Neoplan prosle sedmice,drugi dan nakon povratka na cestu

Na jos par sitnica ce za sada sacekati ali nece biti izostavljen ;)

Man lion's coach

auuuuuuuu elvise bas si me obradovao ovim slikama 0303-jka, inace za ovaj bus imam samo rijeci hvale, zvijerka, ispaljiva se kao malo auto .. Zao mi je ove plave crte preko njega i naravno ratkape koji su sastavni dio sminke busa ..

elvis

Tada je to bila 0303 kojoj su se potajno divili i vozaci mnogo mladjih autobusa,pricao mi je neko da su se u Sarajevu redovno oko nje iskupljali vozaci i komentarisali ocuvanost tog autobusa,sto se tice ratkapa one su i danas tu,samo sada u sivoj boji ;)

Man lion's coach

Da, stvarno mislim da je bila u top 5 0303 u BiH.. Unutra apoteka, meni licno je ljepsa bila od citylinera .. Naravno valja tu jos spomenuti i Padana ..

elvis

Nevrijeme koje vec par dana pogadja BiH ostavilo je male posljedice i na ovu firmu,sinoc je stariji Cityliner sisao (kazem tako jer se vozac kretao malom brzinom i nakon sto ga je iza krivine docekalo vozilo koje je skliznulo iz svoje trake i zauzelo obje trake na cesti,a zbog poledice vozac nije imao drugog izbora nego sici sa ceste i zaustaviti autobus u snijegu pored puta bez povrijedjenih i stete) sa ceste negdje izmedju Mostara i Stoca...ako sam dobro razumio gazdu stete na autobusu nema,vozilo je ekipa po gazdinom nalogu tek danas vratila na cestu,gazda nije dozvolio da se to radi sinoc zbog jako niskih temperatura,nije zelio da se radnici smrzavaju...