Bregava Trans, Mostar

Autor tamlover, Travanj 30, 2008, 19:26:44

elvis

Man lion's coach

Neki dan mi je jedna vozac spominjao da bi trebala doci 3 prigradska Man-a sa klimom, uvoz Njemačka!? Takodjer mi je naveo da bi se one 0303-jke trebale rashodovat, a da bi se onaj zuti Steyr sredio, i da bio on bio rezerva, navodno 0404 bi trebala preći na lokal, a da bi 2 city-a i lion's star radili linije za Sarajevo, jos mi je rekao da je stigao motor za onog Isuzu.a.. Pa sad valjda ima u necemu istine..

elvis

Ta 3 MAN-u ovom trenutku nisu potrebna jer ce najvjerovatnije nakon remonta Steyr koji je prije bio na lokalu biti vracen i nastaviti raditi...0404 sad ide na vanlinijski prevoz a motor je u fazi ubacivanja u bus...takodjer Iveco A74-M-733 je na remontu..treba biti gotov najkasnije za 5 dana..sve u svemu radi se punim kapacitetom..i kamioni su vraceni svi na put

Man lion's coach

Za kamione sam se uvjerio, danas u garazi bila samo skanija..  Dok sam negdje bijelog mana sa onom rozom ceradom, sto na njoj pise nesto Zg. vidio da ide u pravcu Sarajeva.. A sta je sa Jetlinerom? Pretpostavljam i on ide na vanredne.. I jos me zanima sta je sa klimom u onog EA, koliko ja znam cijelo prošlo ljeto je radila, ili trenutni vozac na njemu ne zna da radi ili je ne zna ukljuciti!?

elvis

Scania je prodata prije 3-4 godine..Jetliner prekosutra treba biti registrovan a MB-u klima radi...i to extra hladi jer su sve novo spakovali.. :)

elvis

A on je danas imao slobodan dan :)

elvis

Pricalo se da ce biti rashodovan ali evo i on se vraca u zivot :)

elvis

Dok u Mostaru jos uvijek traje remont Steyr-a u Konjicu je zavrsen IVECO A74-M-733

elvis

Ujutro ide u Tesanj a prekosutra u Zadar na 3 dana

elvis

Ova ekipa je jucer posjetila Visegrad i Gorazde

elvis

ROAD

NEOPLAN VIP CLASS

elvis

Dio ekipe koja je jucer isla u Srebrenicu

frukec