MAN Lion's Classic

Autor maky, Travanj 30, 2008, 21:52:06

maky

Danas su vozači na Sukoišanskoj nešto kopali po osiguračima od g.b. 255:

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Klasika na liniji 37, g.b. 260:

Inače, žalim nove Classice koji voze tu liniju. Ono kako je stara kaštelanska cesta raskopana je kriminalno. Da su još 20cm više udaljeni od ceste nego što su sad, to opet nebi bilo dovoljno. Ono je nevjerojatno, rupe, šahte vire izvan ceste, sve na svojoj razini, raznorazni skokovi i stepenice, užas. Ako postoji išta šta ubija autobus, onda je to trenutno linija 37. Katastrofa....

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

JA!!!

g.b. 241
Potpisi se prikazuju na dnu svakog posta i privatne poruke. Možete koristiti BBC kod i smajlije.

markost

Nije navika na ovakve probleme, ali ih je lako rješava.

maky

Super ti je ova slika g.b. 240  8)

Inače, još klasike...
g.b. 243:

Malo mu je branik zakrpan izolir trakom...  ::|

g.b. 244:

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

JA!!!

G.b. 257
Potpisi se prikazuju na dnu svakog posta i privatne poruke. Možete koristiti BBC kod i smajlije.

maky

Nedavno kad je netko vidio zglobnog Classica u Dugopolju, to je bio g.b. 257. Naime, nije mi još jasno kako, ali na njemu je uspjela otić glava motora. Sad je sve u redu i opet vozi, kao šta se vidi sa fotke...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

markost

Danas su u Dugopolju na servisu dva Classica G i jedan Regio.

maky

g.b. 240 i 242:

"trisedme"

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

markost

Zadnji kraj im se razlikuje samo po položaju auspuha. Automatiku je na sredini, a ručnom je na livoj strani.

man750

Razlikuju se oni i zbog razlicitih motora. U classic se ugradjuje D0836, a u Classic Ü D2866  pa je ovom drugom vidi i ispod branika oplata koja stiti prostor motora.
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU
Jedan u MakarskojMAN750 Autobus ispred svog vremena
- S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N -

markost

Mislija sam na vanjski izgled na ovoj slici.  ;)

JA!!!

G.b. 259

A ovo je g.b. 239 kraj garaže, iz žablje perspektive. Ako se nekome ne sviđa slobodno brišite. :) :)

markost