Kvarovi autobusa (1)

Autor tamlover, Studeni 27, 2007, 15:10:02

Ivan

Citat: 221  u Listopad 10, 2011, 19:45:53
Citat: Ivan  u Listopad 09, 2011, 23:38:10
Ne bi baš bilo, koliko ja znam, svi zagrebački Citari su iz Mannheima a slažu se još i u Francuskoj i Španjolskoj, nisam baš siguran ima li Evobus ikakve pogone u Poljskoj.

Postoji EvoBus Polska i mislim da oni proizvode buseve. Našao sam vijest iz 2000. da Mercedes-Benz planira graditi tvornicu u Poljskoj. Vjerojatno su je i izgradili.

Ne bih rekao. Da postoji tvornica u Poljskoj onda bi bila neka informacija o tome na netu, spomenula bi ju barem poljska wikipedia ili nešto slično.

marin

Kolko ja znam Mercedesi su slagani u Poljskoj i mislim da tako piše u prometnoj! Ustvari gotovo sam siguran!

421

Ako oznaka šasije  počinje s WEB- tad je prozveden u EVObus Deutchland, VF9 je oznaka EVObus Frankreich, a VS9 je oznaka EVObus Spanien.
Provjeri!
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Tomek

Lion's Cityji su iz Poljske ;)

Tomek

Danas oko 14.30 na Bundeku viđen D-5 kako šlepa Citaro G gbr 540

marin

Danas na liniji 119 polazak sa Črnomerca u 18:15 pokvario se gbr. 136 i stao na stanici MUP!

conecto

Baš je bilo zgodno gledati neki dan kako obična vučna služba Iveco EuroCargo vozi Cacciamali 602 prema servisu u Varaždinu.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

tramvajac 92

Kad to jedva možeš zvati autobusom, iako ga zakon svrstava u tu kategoriju..  ;D

Westin

Danas oko 17 h gbr.507 na liniji 222 u smjeru Remetinec ostao je u kvaru na stanici kod INE zbog puknoća cijevi na motoru koju je ZET-ov mehaničar zamjenio te je bus oko 17:30 na vlastiti pogon otišao u smjeru garaže ili glavnog kolodvora

marin

Danas oko 16:00 pokvario se bus 510 na liniji 107. Vozač kaže da mu se samo ugasio i stao je uz cestu kod Konzuma na Zagrebačkoj aveniji. Bus je zamjenio sa kolegom koji je taman išao u garažu (bus je 507). Vidio sam da je ispod busa curilo gorivo, pa je onaj iz servisa nesto zamjenio i bus je uspio jedva upalit.

marin

A jučer se gbr. 208 na liniji 136 ugasio pred semaforom na Črnomercu, vozač je počeo psovat sve i svašta. Zamijenjen je sa 339 i nekim drugim vozačem, a već sljedeću turu bio je tamo isti vozač od 208 koji je u garažu došao sa servisnim kombijem i uzeo je iz pričuve Citara 177 s kojim je dovršio službu točno u 00:00 kako piše u knjižici za v.r.1.

Tomek

Malo prije D5 vuče NG312 gbr 144 po Ilici prema Podsusedu

GT-R

Kockica 514 u 12:30 stala na Heinzelovoj na semaforu kod krizanja s Vukovarskom, isla je u smjeru garaze, stajala je oko 10-15 min mozda i vise sa sva cetri zmigavca.

marin

Mene živo zanima zašto je neki dan na liniji 115 bio gbr. 202 na kojem ne rade treća vrata i zaljepljen je papir na kojem piše "VRATA NE RADE". To je možda samo jer se nekom neda održavat autobuse ili zato kaj nije bilo dovoljno autobusa za izlaz. Inače na 115 je skoro svaki dan na dvokratnom voznom redu solo- danas je to bio gbr.28.

Ivan1983

e moj MARINE.....krivo si vidio....bus je bio 220 a linija 116..... good_boy