Kvarovi autobusa (1)

Autor tamlover, Studeni 27, 2007, 15:10:02

221

884 koji vozi na 311 crkao ispod nadvožnjaka obilaznice u Buzinu.

sokre

Citat: 221  u Siječanj 29, 2013, 17:16:45
884 koji vozi na 311 crkao ispod nadvožnjaka obilaznice u Buzinu.

Nezgodno je kada rikne jedini bus koji vozi na liniji.

MAN19464

Da i gdje jedan krug traje 2 sata i 20 minuata tamo i nazad.

dci.marko

danas oko 19.15 - 19.20 na borongajskoj  krepao jedan, neznam koja linija, al je stao kod konzuma u smjeru zapada. ljudi dalje pješke

plavi ZET-ov bus volim

U 14:57 ostao je u kvaru gbr. 200 na liniji 121. Nije mogao krenuti s perona. Ne znam zašto, ali primijetila sam kako je bus bio krcat. Na slici se ne vidi najbolje, no ovoliko je ljudi još bilo u busu nakon što se već do pola ispraznio. Možete vidjeti i da je bus relativno spušten.

Došao je drugi bus, koji se, budući da je gbr. 200 još uvijek bio na peronu, morao stati pokraj. Na neku foru je ovaj uspio pokupiti silne putnike i krenuti.
Molim cijenjene članove foruma autobusi.org i njegove posjetitelje da NE KRADU fotografije. Pod krađom mislim na njihovo (pred)stavljanje na druge internetske stranice (s ili bez prethodne modifikacije) kao vlastite i/ili bez navođenja izvora ili autora.

tramvajac 92

Westin

Jučer na Savskom Mostu oko 11 h gbr. 101 imao natpis linije 133 .S razbijem staklom na zadnjim vratima .

Tomek

Jutros u Čileanskoj izdušio gbr 190, D-5 morala doći po njega i odvući ga u garažu.

plavi ZET-ov bus volim

Citat: Tomek  u Ožujak 04, 2013, 19:43:06
Jutros u Čileanskoj izdušio gbr 190, D-5 morala doći po njega i odvući ga u garažu.
Bio je to polazak u 8:15, čini mi se. Divan početak tjedna. -.-
Molim cijenjene članove foruma autobusi.org i njegove posjetitelje da NE KRADU fotografije. Pod krađom mislim na njihovo (pred)stavljanje na druge internetske stranice (s ili bez prethodne modifikacije) kao vlastite i/ili bez navođenja izvora ili autora.

marin

Evo ja stvarno vise ne znam sta da kazem, ali opet je 208 crko I povucen je sa 136. To kazem jer se kvari strasno cesto, posto vodim evidenciju, evo nelih datuma: 29.1., 24.2., 27.2. I danas 5.3. Inace bus je iznutra bolji od vecine I ide ko zmaj, ne znam zasto se tako cesto kvari, ako se neko kuzi, taj bus (I jos sam to primjetio na 197), kad ga stisnes na kick down brze presaltaju nego ovi drugi, prekidac se nalazi tamo iza vozaca negdje medju relejima (ima za odabrat sport nacin voznje) dok drugi busevi kad ih stisnes tocno osjetis kako gubi snagu jer se predugo zadrzava na visokim okretajima, a 208 ga taman kad treba " odreze". Komentirajte tko zna vise. Sori za  o-0

dean25

Može li netko objasniti čemu ovo / zašto  ???

Man lion's coach

Pa to je zlatno pravilo. Iako ne vozim i nemam polozeno to znam. Znaci ako mjenjas gume ili uglavnom skidas felge sa busa, poslije kvara itd. Nakon 50-100km moras opet provjeriti i dotegnuti matice na felgama odnosno kotacima..

tramvajac 92

Ovo ne može biti u stvarnosti.. Kakvih 50 kilometara? Bus koji je raspoređen na 311 Cerovski vrh bi morao u povratku stati u Odri radi dotezanja matica  ??? Nebi išlo.. A i mjesto gdje je naljepnica postavljena je glupo za ZETov sistem rada..

marin

Ta naljepnica bi trebala biti kao što piše, ali npr. 206 ima tu naljepnicu tri dana za redom, a u tri dana je napravio skoro 1000 km, pa sad vi recite tko tu treba vodit brigu o tome?

221

Citat: tramvajac 92  u Ožujak 11, 2013, 09:49:17
Bus koji je raspoređen na 311 Cerovski vrh bi morao u povratku stati u Odri radi dotezanja matica  ??? Nebi išlo..

U pravoj organizaciji, taj bus ne bi nitko niti pomišljao staviti na 311, već bi dan nakon sevisa vozio kratke ili rijetke linije, ili neki dvokratni polazak. Nakon toga bi otišao na zatezanje vijaka.