Kvarovi autobusa (1)

Autor tamlover, Studeni 27, 2007, 15:10:02

Tomek

Jučer oko 14.30 na Ulici kod Kustošije ostao stajati u lijevoj traci u kvaru Citelis 18m gbr 766. Na displayu je imao broj linije 136 tako da ne znam šta je radio u lijevoj traci, al je bus napravio takvu kolonu da mi je od Vrapča do Kustošije trebalo 25 minuta.

Dreamwalker

Gbr. 525 danas na liniji 218 ostao u kvaru. Motor je jako ružno zvučao, kao da mu je neki remen pukao :)
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

marin

Ja nisam uopće skužio da je riknuo 766 do navečer, zamijenila ga utegnuta pila 180, odma na vožnju s njom ;D

822DoDo

gbr. 338 na 274 ostao u kvaru..desno krilo srednjih vrata poblesavilo (zablokiralo)..zamijenjen conectom gbr.434  :)
Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

421

Citat: Dreamwalker  u Ožujak 11, 2014, 22:05:01
Gbr. 525 danas na liniji 218 ostao u kvaru. Motor je jako ružno zvučao, kao da mu je neki remen pukao :)
Da je pukao remen, čulo bi se isto.
Raspao se usmjerivač ventilatora hladjenja koji je već popravljen xy puta!
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Portos

Na 172 danas oko 15.45h riknuo g.b. 163. Točno ispred ŽCPR u Zaprešiću pa je napravio kolonu do željezničke stanice i duže. Ne znam što mu je bilo, poklopac motora bio je podignut.
Iz daleka sam se taman ponadao da je krepao Citaro no nažalost ovog puta bio je to MAN...

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

citaro

Danas oko 14 sati na Lisinskom je pokraj mene prošao 548 sa zvukom, kao da mu je netko limenke privezao za kraj koje lupaju po asfaltu... Kojih pola sata kasnije na glavnom kolodvoru su majstori prčkali po njemu.

Portos

Citat: Portos  u Ožujak 12, 2014, 19:49:26
Na 172 danas oko 15.45h riknuo g.b. 163. Točno ispred ŽCPR u Zaprešiću pa je napravio kolonu do željezničke stanice i duže. Ne znam što mu je bilo, poklopac motora bio je podignut.
Iz daleka sam se taman ponadao da je krepao Citaro no nažalost ovog puta bio je to MAN...
EDIT: navodno je puklo crijevo zraka dok je stajao na ŽCPR.

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

marin

Ma dobro je Portos, moraju malo i MAN-ovi rikavat, ipak je to rijetkost, a nije ni čudo kad voze samo na 109 (to mi se čini kao najgora linija za zglobni bus). Samo stani kreni i uvijek pretrpan.

822DoDo

gbr.661 ostao u kvaru na sveticama...sve mokro ispod njega..pokupio ga D-4
Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

maxkuki

Večeras,citaro gbr 206,bio na liniji 219,došao na kolodvor bez zraka u jastucima na 1. i 3. osovini,bio je skroz "legao" no 2. je bila ok,na normalnoj visini.Malo je ogrebao branik i otkinuo gumu na prvim vratim kad je prilazio rubnjaku da stane na izlazni peron.Vozači su se tamo okupili i gledali,pokušali ugasit pa upalit bus,ali nije se htio dignut.Neznam kako je na kraju završio...

marin

Većina vozača kad kreće recimo sa perona nikada ne dignu autobus, mislim na onu kneelin tipku, a Citaro se koji put digne, a koji put ne automatski, pa su znaju viđat tako ostrugani. Inače i gbr. 753 je ostao u defektu na 136 pa je u zamjenu došao gbr 150 :)

tramvajac 92

Kaj nije kod Citara fora kad staneš na semaforu i uključiš staničnu da se on sam namjesti na visinu (vjerojatno neku koju kompjuter "misli" da treba bit)?

marin

Je, ali je koriste staničnu svi vozači, a to je po meni super stvar.

maxkuki

NL263 gbr 880 ostao u kvaru na glavnom kolodvoru,bio je na 311