Kvarovi autobusa (1)

Autor tamlover, Studeni 27, 2007, 15:10:02

leonardo123

Zna li netko što je sa gbr.668? Da li vozi uopće?

smogovci.bbb2

@421 Da nije možda g br 88 jedan od ta dva zamjenska MAN-a?!
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

Dreamwalker

Citat: leonardo123  u Rujan 25, 2015, 22:32:32
Zna li netko što je sa gbr.668? Da li vozi uopće?

Jutros je viđen na 227.

@421 - tek sad kad i napisao za cvilež Citarovih kočnica sam obratio pažnju i stvarno svi cvile.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

tramvajac 92

Citat: smogovci.bbb2  u Rujan 25, 2015, 22:47:01
@421 Da nije možda g br 88 jedan od ta dva zamjenska MAN-a?!
88 i 89 su zamjenski, 88 u Dubravi, 89 u Podsusedu vozi.

421

Citat: Dreamwalker  u Rujan 25, 2015, 22:49:46
@421 - tek sad kad i napisao za cvilež Citarovih kočnica sam obratio pažnju i stvarno svi cvile.
Izgorjele kočnice i cvilež selena - čitaj malo bolje! ;)
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Ivan

Možda pomalo i na Citarima, ali mislim da kočnice uvjerljivo najgore cvile na NG 313... :P Ti autobusi trebaju dosta obnove, godinu dana mlađi NL 263 se dosta dobro sređivalo u zadnje vrijeme, ne znam zašto ove toliko zapuštaju.

Kad smo kod toga, mislim da sam neki dan vidio jednog NG313 s potpuno obnovljenom limarijom, ali nije bio baš blizu pa nisam siguran.

smogovci.bbb2

@Ivan, Ako si ga vidio sa one strane gdje nema vrata, na g br 158 donja strana autobusa je prelakirana.

Robert

Gbr. 285 upravo trojica majstora guraju po Crnomercu. Ne moze upalit.
Treba krenuti na liniju 135.

MAN19464

Kaj će postić guranjem?

marin

Gbr. 762 u trenutnom stanju za otpad (i to sam malo rekao). Danas sam se vozio u njemu, ostaje bez retardera, izbaci iz brzine prilikom kočenja i onda, kad se skoro do kraja zaustavi, nacukava jer opet ubacuje u brzinu i nekad se čak ABS znao upalit( sva sreća da niko nije opal). Odozada razvaljen i vrata udaraju o plastiku i škripe. Getriba tko zna kaj je sa njom, sama od sebe zna bacit u nižu na ravnom i ostat i zaštekat npr u četvrtoj i vrti ga do koliko okretaji idu i onda stoji dok se ne pusti gas. Još je dodatak da je odozada prljav da prljaviji ne može bit (kao i puno Citelisa općenito), prst prašine gore kod stražnjeg displeja. I zvuk iz motora je kao mlinac za kavu plus nekakvo tuljenje.

MAN19464

Sreča je da ti kužiš kako je problem u u tehničkoj neispravnosti u busu, sigurno su drugi putnici komentirali kako vozač nezna voziti ili kako vas namjerno vozi kao krompire.

822DoDo

Jao mrzim to...tako sam se ja vozio s jednim starijim solo Citarom i bus svaki put kad prikoci jako zapikava..valjda i retarder vec nije nesto a i ostro prebaci u nizu...koliko je to primjedbi bilo vozacu na losu voznju a on se jadan trudio da se to sto manje osjeti jer i njemu isto smeta. Naravno, ljudima je to nemoguce objasniti
Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

marin

Da istina, ali ovo je toliko intenzivno bilo, kažem i ABS se palio prilikom nekih zaustavljanja, nije to cimanje retardera nego je potpuno neispravno pa izbaci iz brzine i onda kad ubacuje pri manjim brzinama nacukava i nekad toliko snažno da se ABS upali, a kad se zaustavi ubaci u brzinu.

Robert

Citat: smogovci.bbb2  u Rujan 27, 2015, 09:21:11
@Ivan, Ako si ga vidio sa one strane gdje nema vrata, na g br 158 donja strana autobusa je prelakirana.

Nisam bas siguran da je 158 lakiran. Prije bi rekao 157. Upravo se vozim njime. A mozda je samo opran.  byeg

smogovci.bbb2

Ono za gbr. 158 stoji, a i ja sam danas vidio na lin 109 gbr. 157 prelakiran mu je stražnji kraj i do pola prikolice.